SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Služby: - podpora obecním samosprávám i jiným subjektům při jejich snaze o získání vlastnictví dráhy a zajištění jejího provozu. Drážní doprava: - zajištění, organizace výletů vlakem: - narozeninový vlak, svatební vlak, promoční vlak - soukromý vlak s vybraným typem hnacího vozidla, jízdní řád přesně podle Vašeho přání nejen ...

Autodoprava: -mezinárodní a tuzemská -nákladní -kamionová -těžké a nadměrné náklady -návěsy pro nadrozměrné náklady.

Nákladní autodoprava: - kontejnerová přeprava. Služby: - zasilatelství - zastupování v celním řízení - skladování, balení zboží.

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava.

Autoservis, autoopravna pro nákladní a užitková vozidla Tatra, Liaz, Avia, Karosa, Iveco, Renault, DAF, Peugeot, Citroen: - běžné i generální opravy - příprava a vyřízení STK - měření emisí - ověření tachografu. Oprava, servis: - traktory ZETOR uni.řady I.-II. .

Autobazar, bazar. Dovoz, import: - ojetá vozidla ze zahraničí, včetně vyřízení STK. Odtahová služba. Autoservis. Autoopravna. Autodoprava. Přeprava.

Služby pro dům a zahradu. Zakládání bazénů, péče o trávník, péče o zahradu, terénní úpravy. Montáž nábytku, vyklízení prostor, drobné elektro práce.

Mezinárodní, zahraniční autodoprava, přeprava. Služby: - logistika - spediční služby, spedice - transporty, převozy - vytěžování.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní. Spedice.

Zasílatelství a zastupování v celním řízení - skladování a manipulace se zbožím Doprava - silniční nákladní Spedice.

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava autobusy MERCEDES

Mezinárodní autodoprava nákladní. Iveco s vlekem. Specializace Rusko a vých. země Užitečná hmotnost 3t;3,7t;vlek 3,5t Ložná délka 6,4 m;5 m Objem 41m3;38 m3.

Zprostředkovatelské služb, zprostředkování: - export, import zboží z Asie. Nákladní autodoprava: - zahraniční, mezinárodní do 3, 5 tuny. Kamionová autodoprava.

Autodoprava, kamionová přeprava: - nákladní silniční doprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní - transporty - spedice, spediční služby.

Zajištění reklamních ploch, billboardy. Potisk reklamních předmětů. Grafické zpracování tiskovin.

Nákladní autodoprava. Firma zajišťuje služby typu nákladní autodoprava, kontejnerová autodoprava. K manipulaci využívá hydraulickou ruku. Dále provádí výkup vozidel, autoservis a provedení STK a Emisí, a zajistí ekologickou likvidaci vozidla.

Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - domácí práce: - opravy omítek a děr ve zdi či stropě - montáže, demontáže žárovek a světel - montáže garnýží a doplňků, nábytku - malby pokojů - nátěry dveří, oken - opravy nátěrů - odvzdušnění topení - opravy a montáže baterií - ...

Taxislužba NONSTOP. Služby: - smluvní přeprava osob, osobní přeprava - odvoz Vašeho vozidla po požití alkoholu.

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská autobusová doprava - zahraniční, mezinárodní autobusová doprava. Autobusy jsou plně klimatizované.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava odvoz a dovoz suť, zeminy, písek, štěrk, beton. Nakládání a skládání hydraulickou rukou s použitím paletovacích vidlí.

Osobní autobusová přeprava.

Taxislužba. Služby: -nonstop -přeprava osob -odvoz Vašeho vozidla po požití alkoholu -transfery na letiště -možnost převozu zavazadel (limitováno velikostí zavazadlového prostoru ŠKODA OCTAVIA KOMBI) -doprava dětí do školních zařízení.