SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Mezinárodní kusová doprava - export Rusko.

Nákladní doprava Jeřábnické práce Zemní práce.

Doprava - autobusová mezinárodní a vnitrostátní - autobusy KAROSA, MERCEDES - nákladní mezinárodní a vnitrostátní do 24t - vozy MAN, DAF, SCANIA V létě sečení travních porostů podél silnic - v zimě odstraňování sněhu z pozemních komunukací (pomocí radliček).

Autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní - vůz MERCEDES.

Služby: - přeprava zboží - expresní přeprava a kurýrní služba - letecká doprava - námořní doprava - logistika - nákladní autodoprava - spedice.

Autodoprava - mezinárodní - vnitrostátní - přeprava strojů a nákladu do 43t Zemní práce - terénní úpravy a čištění smykem řízený čelní nakladač BOBCAT 773, minirýpadla CAT ZRH 14, ZRH 16, širokopásová rypadla CAT 312 CL, 312 C, kráčivé rypadlo SHAEFF HS 41M Vodohospodářské stavby a práce Kanalizace Úpravy - toky Vodovodní ...

Prodej - pneumatiky - ALU a plechové disky Autokarosářské práce Autolakýrnické práce Autoservis - opravy brzd, výfuků, ... - výměna tlumičů, olejů, ... - diagnostika motorů - příprava na STK a měření emisí Pneuservis -STK - měření emisí Zabezpečení automobilů Kurýrní služba.

Služby: -krátkodobé i dlouhodobé pronájmy vozidel - přeprava, doprava - minibus - zapůjčení 5místného nákladního vozidla Ford Tranzit i s řidičem - zapůjčení 8 místného vozidla Peugeot Boxer i s řidičem - zprostředkování přepravy autobusem.

Poskytujeme silniční vnitrostátní i mezinárodní motorové osobní dopravy. Přeprava zásilek do 750 Kg.

Osobní doprava EURO DRIVE, taxi služba: - s nadstandardní služby v přijatelné cenové relaci, klimatizace, palubní televize s možností sledování jak vybraných stanic, tak DVD a videa dle přání klienta, připojení k internetu.

Služby: - mezinárodní kamionová přeprava všemi druhy vozidel - vnitrostátní kamionová doprava - přepravy ADR ( nebezpečné zboží ) - speciální přepravy vozidly thermo, mega a nadrozměrné přepravy - zprostředkování letecké a námořní přepravy - zprostředkování celních služeb na CÚ Brno a Blansko.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní Demolice Zemní práce - přípravné práce pro stavby.

Servis - autobusy Servis - osobní automobily Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - vozidla s kapacitou 8 - 49 míst.

Autoelektrikářské práce Kontejnerová autodoprava

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava. Provoz autodopravy do 3, 5 tuny.

Tuzemská a zahraniční zájezdová autobusová doprava autobus BOVA 49 + 2 osob.

Autodoprava. Mezinárodní autobusová doprava. Silniční osobní autobusová doprava, přeprava osob. Prodej a servis pneu pro osobní, offroad, užitkové, nákladní automobily a motocykly.

Doprava, přeprava zboží: -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava -expresní doprava zboží po celé EU -pravidelné linky pro EU, především Itálie, Německo, Slovinsko, Švýcarsko a jiné vozy IVECO, MAN, VW. Souprava až 33 palet do 11 t maximálně. Celní zastupování a sběrné služby.

Stavební firma, služby: - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - odvodnění komunikace - demolice - ostatní pozemní stavby - zemní práce - rekonstrukce. Autodoprava: - odvoz suti a písku - dovoz veškerého stavebního materiálu.