SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Vnirostátní nákladní autodoprava, jeřábnické práce

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava. Výroba: -zemní a výkopové práce -výkopy základů, zahrnovací práce -terénní úpravy (rovnání a svahování terénu) -přípravné práce.

Práce: -zemní, stavební. Služby: -nákladní doprava.

Doprava: -autobusová, bus -vnitrostátní -zahraniční Zajišťujeme dopravu na zájezdy cestovním kancelářím, na exkurze školám, na výlety klubům důchodců a různým organizacím, na sportovní utkání.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava -spedice -přeprava zásilek.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Služby: -autodoprava -půjčovna dodávek -nafukovací čluny s motorem do 5 HP.

Služby: -stěhování bytů i firem v Brně, po celé ČR, i na Slovensko -nákladní autodoprava v rámci ČR a Slovenska -servis vozidel všech značek.

Mezinárodní spedice, přepravní služby: -přeprava: -letecká expresní -standardní cargo -námořní (kusová LCL, kontejnerová FCL) -celní služby a celková logistika v Asii, USA a Evropě. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Dopravní a spediční firma. Doprava: -nákladní -kamionová -tahače VOLVO, DAF s návěsy KRONE, SCHWARZ-MÜLLER -přepravy nebezpečného zboží volných tříd dle úmluvy ADR. Celní služby: -celní deklarace -celní poradenské služby -celní předpisy.

Nákladní doprava, spedice: -vnitrostátní a mezinárodní přeprava -od hmotnosti 1kg do 24 tun -vozy Mercedes-Benz -osobní přeprava do 8 osob.

Cestovní kancelář, na našem trhu vystupuje pod obchodními značkami Business Plus – Lufthansa City Center a Neckermann Cestovní kancelář, která se zaměřuje na prodej vlastních a zprostředkovaných zájezdů: -pobytové a poznávací zájezdy do celého světa -nabídka středomořských i zaoceánských plaveb -Eurovíkendy. Služby: -zajištění ...

Stavební činnost: - dopravní a vodohospodářské stavby - výstavba a opravy vozovek a zpevněných ploch chodníků a silničních objektů - stavba a obnova rybníků, revitalizace území - údržba a čištění toků - sanace sesuvů, opěrné zdi - stavby inženýrské a pozemní - kanalizační, vodovodní řády a přípojky - plynovody, kabelové trasy - ...

Služby: -poradenské služby se zaměřením na stavebnictví. -nákladní, speciální doprava.

Služby: - vnitrostátní zasílatelství - skladovací plochy - skladování, logistika - kompletní logistické služby - jednání dle kodexu zasilatele - individuální přístup

Služby: -mezinárodní a vnitrostátní doprava, spedice a logistika -sklad. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Služby, práce: -autodoprava -demoliční práce -zemní práce.

Práce: -zemní. -výkopové pomocí mechanizace. -terénní úpravy. -demolice. Vozový park: -nákladní vozy zn. TATRA, LIAZ. Služby: -autodoprava sypkého materiálu: -písek, skrývka.

Mezinárodní doprava, spedice vozidly DAF, IVECO do zemí Německo, Benelux (Belgie, Luxembursko, Holandsko), Slovensko, Maďarsko.

Přepravní služby: -zasilatelství, spedice -mezinárodní přeprava zboží.

Autodoprava: -nákladní doprava.

Autodoprava: -mezinárodní, kamionová doprava.