SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: - soukromá zdravotní dopravní služba

Mezinárodní přeprava zboží do 3500kg: -Mercedes Sprinter (doprava až 6 osob). Elektromontážní, elektroinstalační práce: -bytové, domovní, průmyslové -Vyhl. 50/78 Sb., § 8 a 10, certifikát ITI, do 1000V, NN*. Výstavnictví: -výstavba veletržních expozic, výstavních stánků po celé Evropě. Montáž: -světelné reklamy (výstrče, billboardy, ...

Taxislužba.Odtahová služba.Servis.Drink servis

Realizace, projekt a údržba zeleně: -dle návrhů architekta Zakládání veškerých druhů zeleně včetně výsadby vzrostlých dřevin s následnou péčí a údržbou: -průklest -zálivka -garance uchycení dřeviny -sběr, odvoz a likvidace odpadů (odpadků) Kácení: -i rizikové za pomoci vysokozdvižných plošin včetně odstranění pařezů. Zimní ...

Profisped CZ je tým odborníků v oblasti dopravy a spedice. Přepravíme váš náklad rychle a bezpečně kamkoliv po České republice i v zahraničí. Využijte profesionální mezinárodní přepravu Profisped CZ.

Práce výškové s montážní plošinou. Dovoz tranzitem–1, 5t Montážní plošina MP-10, 13 a 16. (10-16 metrů) Zámečnické práce, zámečnictví -pouze přes zimu.

Autodoprava: vnitrostátní, tuzemská, mezinárodní (velkoobjemové) Nákladní doprava, přeprava. Přeprava sypké hmoty, sypkých hmot. Sklápěcí návěs IVECO RENAULT, SCANIA. Zprostředkování prodeje ND, náhradních dílů, náhradní díly, oleje, olejů. Výroba, pěstování vína, víno: odrůdové. Výroba nápojů, nápoje. Poskytování služeb pro zemědělství a ...

Výroba: -platiny, platina do pletacích strojů, stroje -střižné, stříhací nástroje pro stříhací lisy (razníky) -vystřihování (lisování) dílů z plechu a z kovové (železné) pásky do tloušťky 3mm. Kovovýroba, zámečnické práce.

Autodoprava: -osobní, mikrobus -autobusová přeprava osob, -dodávkové autodopravy -taxislužba -transfery na letiště -zajištění vozů na svatbu -přepravy sportovců -výlety, školní výlety -přepravy na firemní akce -pravidelné přepravy pracovníků -přeprava osob na konferencích -přepravy pracovníků na školení -odvoz Vašeho automobilu ...

Doprava, přeprava. Nákladní autodoprava: -dodávky do 7, 5t -valníky (atmosferické skříně) -i s hydraulickým čelem -obsah palety až 15ks.

Autodoprava: -rozvoz a distribuce zboží a manipulace se zbožím či jiným materiálem. -nákladni doprava. -vnitrostátní doprava. -mezinárodní doprava. -přeprava drobných i rozměrných nákladů, drobné zásobování.

Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství a obchod. Mezinárodní kamionová doprava: -vytěžování nákladní dopravy po Evropě -vlastní kamionová doprava -přeprava slévárenských surovin.

Autodoprava ČR, SR. Silniční, motorová, nákladní doprava, 1 tahač + návěs 24 tun. Vytižování vozidel.

Mezinárodní silniční nákladní kamionová autodoprava.

Autodoprava: -nákladní. Strojní a zemní práce.

Autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní -Volvo, Iveco 25t -návěsy 13, 6t.