SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Zajišťování dopravy: -sypké materiáy -dřevo -odvoz a uložení sutí a zeminy.

Přeprava: -expresní kurýrní přeprava do 1500kg -přeprava osob na letiště a zpět -specializace na sousední státy ČR.

Aeroklub: -letecká činnost -letecká škola -parašutistická škola -vyhlídkové lety.

silniční motorová doprava nákladní kontakt: Roman Kalda,Ema Kaldová,Vlastimil Kalda

Doprava: -vnitrostátní -dovoz, odvoz -sypké hmoty -dřevo -vazby do 8 m délky -stavební materiál -hlína -suť -uložení -živičná obalovaná směs LIAZ 150 sklápěč do 10t -při úpravě řek -Rovima, s.r.o. Hulín -pokládka živičné směsi pro opravu silnic. Průmyslová zóna.

Letiště: -letecká doprava, přeprava -handlingové služby -informace o letecké pravidelné, nepravidelné dopravě -kontakty s leteckými dopravci -letecká škola Brno-Tuřany (letecký výcvik) -aerotaxi charter -vyhlídkové lety -fotolety.

České aerolinie, ČSA*: -informace, rezervace, obchodní zastoupení, prodej letenek do celého světa -transport ČSA BUS.

Správa, údržba, čištění: -silnice -komunikace.

Kontejnerová doprava: -odvoz komunálního odpadu, stavební suti -písek, drtě, štěrk, beton, prosívka -doprava stavebních materiálů do 3t AVIA.

Autodoprava: -kontejnerová doprava, přeprava -odpady, sutě, písky, štěrky, drtě.

Kontejnerová doprava, autodoprava, doprava: -kontejnerová (10 kontejnerů) -osobní (6 osob).

Infocentrum: -předprodej vstupenek na kulturní akce. -TICKETPRO, TICKETSTREAM -jízdenky a produkty STUDENT AGENCY.

Dobravní společnost: -služby v oblasti logistiky po celé Evropě -celonákladové (naplněný celý kamion), tak i kusové (sběrná služba, dodávka).

Služby: -celní deklarace -mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství -spedice.

Doprava: -beton -max. 8m3.

Stěhování: -byty, kanceláře, sklady, archivy, dílny -těžká břemena, těžká parta (klavíry, trezory, stroje, soustruhy, frézky) -likvidace odpadu -rozmístění nábytku na místě včetně položení koberců. Vyklízení: -půdní, sklepní prostory -doprava: -AVIA skříňová -MERCEDES dodávka.

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava.

Doprava: -tuzemsko -mezinárodní -logistika. Služby: -skladování (etiketace, přebalování, manipulace, celní odbavení, celní jistina, atd..).

Osobní doprava: -mezinárodní, vnitrostátní bus KAROSA. Nákladní: -LIAZ sklopka.

Export, import, vývoz, dovoz. Transport, logistika: -zasilatelství -spedice -outsourcing -autodoprava nákladní ČR a EU.

Spedice, zasilatelství, vytěžování: -mezinárodní -vnitrostátní -kusové zásilky. Dispečink mezinárodní dopravy. Doprava: -nákladní -osobní -autobusová. Služby: -pojištění nákladu -zpracování návrhů na celní řízení -celní deklarace, pasy, víza.

Nákladní silniční doprava: -pronájem kontejnerů - kontejnery 2 m3 - 3, 5 t -odvoz domácího odpadu a stavební sutě -dovoz písku, betonu a stavebního materiálu -prodej a dovoz cementu, vápna a omítkových směsí.

Dopravní firma: -nákladní doprava -tuzemská a mezinárodní kamiónová doprava -superzelené kamiony EURO 2, EURO 3 -přeprava do všech států EU. Prodej skůtrů a motorek. Čerpací stanice. Opravy a servis.