SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: -mezinárodní kamionová doprava a spedice.

Zasilatelství, spedice: -mezinárodní -vnitrostátní. Služby: -celní deklarace.

Služby: Čerpací stanice: tel.: 723 017 650 Autodoprava: tel.: 725 776 457, 606 705 942 Tel./Fax: +420 519 374 155 Myčka: tel.: 775 289 672 Autoservis: tel.: 608 467 592, 773 988 889 Tel./Fax: +420 519 374 155

Obchod se surovinami: -surové, mokrosolené, hovězí a vepřové kůže, WET BLUE (polotovar) -výkup z jatek a masokombinátů. Zahraniční trhy (export, import): -Itálie, Německo. Výroba kožedělná: -obuv pro armádu. Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava, spedice a logistika. Přeprava motorek a lodí do celkové váhy 3, 5 tun.

FIRMA V KONKURSU! Výroba, prodej: -zahradní kovový nábytek-kompletní sortiment-židle, stoly, stůl, zahradní houpačka, altán -parkový program: -městský mobiliář-lavičky, zastávky, předzahrádky a jiné kovové doplňky -zakázkové práce v oblasti uměleckého kování-brány, zábradlí a jiné -kovové postele, noční stolky a ...

Kamionová doprava Nákladní doprava - mezinárodní

Autodoprava: -silniční nákladní.

- - mezinárodní nákladní doprava do 25t

Služby: -stěhování bytů, kanceláří atd. -vyklízení bytových i nebytových prostor -montáže, demontáže nábytku -doprava po Znojmě ZDARMA -prohlídka ZDARMA na určení předběžné ceny -neděláme, neřešíme rozdíly mezi prvním až osmým patrem, cena je stále stejná -Váš nábytek je po dobu stěhování a přepravy u naší firmy řádně pojištěn proti ...

Autoopravna, servis: -opravy vozidel -motorová vozidla, automobily -pneuservis. Silniční přeprava nákladu do 24 tun.

Přeprava atypických zásilek bez balení - větší květiny, motocykly, čtyřkolky, akvária, nábytek, stavební materiál a další.

Služby: -taxi -vnitrostátní, mezinárodní přeprava osob a kurýrní služby -vás i vaše auto odvezeme -zajistíme odvoz větší skupiny osob.

Autodoprava, autojeřáby, jeřáby: -vnitrostátní -autojeřáb na podvozku TATRA 815, 3x 815, AD20T (nosnost 20 tun) 1x148 -autojeřáb AD20T (nosnost 20 tun), dosah 29m. GROVE GMK 2035.

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál -střešní okna, krytiny -sádrokartony -materiály k zateplování budov -sanitarni, koupelnové doplňky. Autodoprava: -nákladní doprava, hydraulická ruka.

Služby: -překládání, skladování -mezinárodní autodoprava, spedice -pneuservis -servis nákladní auta.

autodoprava, výstavba, oprava komunikací, chodníků, výkopy bazénů, zahradních jezírek, jímek, sklepů, výkop základů rodinných i komerčních objektů, odvoz sutě, hlíny, domovního odpadu, sněhu - dovoz píseku, štěrku, kamene, stavebního materiálu - bourací a demoliční práce s odvozem - úklid a odvozy sněhu - pořez stromů - údržba zeleně - ...

Autobusová doprava - vnitrostátní i mezinárodní. Zajištujeme dopravu pro cestovní kanceláře, obchodní a kulturní organizace, školy, sportovní kluby i individuální skupiny po České republice i do zahraničí, na základě objednávky.

Nabízíme zemní práce a kontejnerovou dopravu ve Vyškově a okolí. Zaměřujeme se na kopání základů, výkop pro inženýrské sítě, kanalizace, bazény septiky, minibagrem Terex tc37. Kontejnerová doprava- dovoz písek, štěrk, beton, stavební materiál, odvoz suti, zeminy.

Taxislužba: -7 osob -drink taxi dle domluvy.

přerušení: od: 31.12.2013 Zasilatelství, zajištění přepravy zásilek - obálky, celokamionové - i v režimu just in time Logistika Nákladní doprava Spedice

Nákladní doprava: - vnitrostátní - do 3t - otevřený valník

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 11.05.2015 do 11.05.2020 Služby: -stěhování všeho druhu -montáž a demontáž nábytku -stěhování na klíč -zajistění obalového materiálu -těžká břemena.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.04.2014 do 31.03.2019 Kontejnerová doprava - vnitrostátní - do 5t. Nákladní doprava.