SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Doprava, pobočka: -mezinárodní, tuzemská kamionová nákladní doprava -spedice, zasilatelství -přeprava nadrozměrných a nebezpečných nákladů -kontejnerová doprava.

Nabízíme kompletní stavební činnost, zateplování fasád, stavby na klíč, novostavby, rekonstrukce, bytová jádra, demolice objektů a natěračské práce, hydroizolace a sádrokartonářské práce. Dále také kontejnerovou doprava a pronájem lešení.

Zemní práce a výkopové práce. Mezinárodní autodoprava.

Činnost: - kovovýroba, kovoobrábění, kovářské práce - zámečnické práce, zámečník - úprava svařenců před finální povrchovou úpravou lakováním, nebo pokovením

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Společnost Engelmaier, s.r.o. se považuje za exkluzivního partnera pro individuální logistická řešení, má sedm zahraničních dceřiných podniků v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Chorvatsku, Slovinsku, Bosně, Srbsko.

Prodej stavebního materiálu. Dovoz nábytku.

Přeprava osob, zásilek a zboží. Jezdíme pro soukromé firmy, velké hotely, cestovní kanceláře, sportovní svazy a mnoho soukromých osob. Denně se naše vozidla pohybují na cestách mezi letištními městy Praha, Vídeň, Bratislava. Vozidla jsou čistá a ve výborném technickém stavu. Řidiči mají základní znalosti anglického a německého jazyka a také ...

vedeno již jako. s.r.o. - Josef Ondruš autodoprava s.r.o.. Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava, spedice. Soupravy, přívěsy. Vozidla: RENAULT, PEUGEOT MAN.

vedeno již na ičo s.r.o. Mezinárodní autodoprava a zasilatelství: -speciální nákladní autodoprava -západní Evropa, Rusko, Ukrajina, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko a další země -vývoz a dovoz Vašeho zboží od 100 kg do 25 t, včetně ADR* a chladírenské přepravy -vytěžování vozidel -spediční služby, spedice. Autopůjčovna.

Stěhování bytů, kanceláří a nebytových prostor.