SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Prodej: -brikety se skvělou výhřevností -okrasné kameny do zahrad. Služby: -kamionová doprava -drink''n''drive doprava v Brně.

Služby: -nákladní doprava

Logistika. Mezinárodní přeprava nákladní - silniční - železniční - letecká. Celní služby.

Služby: - dovoz betonu, betonových směsí včetně uložení - kontejnerová doprava - realizace lité podlahy

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - převoz biologického materiálu

Autodoprava - přeprava vnitrostátní i mezinárodní - stěhování - logistika, spedice - přeprava kusových zásilek. Provozovna: Hybešova 545, 664 42 Modřice

Služby: - nákladní autodoprava auto s rukou

Služby: -spedice -mezinárodní a vnitrostátní doprava -přeprava v režimu ADR -přeprava nadrozměrných nákladů

Taxislužba - dopravní servis zejména pro firmy a cestovní kanceláře - po celé ČR a EU - transfery na mezinárodní letiště

Rychlozásilková služba - doručení do 4hodin od převzetí po celé ČR - do 6hodin Slovensko, Rakousko - do 12hodin Německo, Polsko - do 16hodin Francie, Itálie, Benelux Logistika Doprava - nákladní (vnitrostátní a mezinárodní) - od 1kg do 24 000 kg, 120 m3 i nadrozměrné a nadměrné - pojištění zboží, ...rozvoz - svoz - zásobování ...

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční dopravu. Autodoprava. kurýrní a zasilatelská společnost Logistika skladovaní zboží Přeprava kusových zásilek.

Služby: -vnitrostátní autodoprava -správa budov -provádění staveb

Služby: -železniční doprava -silniční doprava -městská doprava -vodní doprava

Logistika, skladování - outsourcing logistických služeb.

Stavební, dopravní a obchodní společnost. Držitel certifikátu systému jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 a Certifikátu systému environmentálního managementu ČSN EN ISO 14001:2005. Demolice, odvoz suti, zemní práce. Stavby: -inženýrské sítě -silnice a zpevněné plochy -železniční vlečky. Nakládání s odpady vč. nebezpečných. Recyklace: ...

Autobazar, prodej: - osobní automobily Dovoz: - osobní automobily ze zahraničí. Odtahová služba Nákladní doprava. Servis: - veškeré mechanické práce - klempířské práce - lakýrnické práce - autoelektrikářské práce včetně diagnostiky - přípravu a provedení technické kontroly.

Autodoprava, provádění výkopových, zemních, terénních, demoličních, zednických a stavebních prací (výstavba inženýrských sítí, základové desky, pokládka zámkové dlažby, stavby gabionů, atd.). Kontejnerová autodoprava, odvoz suti, zeminy, dovoz písku, štěrku aj.

Služby: -nákladní kontejnerová doprava. -zemní práce.

Pečení ozdobných, jedlých i narozeninových perníků, dortů či cukroví. perníky s motivem různých profesí, zálib, znamení, zvířat, knih a další.