SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
ShipEx Logistic s.r.o. se zaměřuje na expresní doručování zásilek v ČR i zahraničí.

LUX PARTNER s.r.o. se specializuje na výrobu a zpracování plastu, dřeva a textilu a na logistiku a balení.

Služby: -stěhování (byty, RD, kanceláře, archivy, knihovny, dílny, sklady, starožitný nábytek, atd.) -stěhování kancelářské techniky (počítače, tiskárny, kopírovací stroje) -stěhování těžkých břemen-těžká parta (stroje, trezory, piana, automaty) -demontáž a montáž nábytku -vyklízení (půdy, sklepy, zahrady a jiné prostory) -likvidace ...

Společnost ČINEX stavební činnost, spol. s r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví a za dobu svého působení provedla řadu úspěšně dokončených staveb. Naše společnost se zaměřuje na výstavbu rodinných domů a průmyslových staveb, rekonstrukce, zateplení, půdní vestavby a nástavby, kompletní dodávky střech, zemní a demoliční práce a ...

ADOCAR s.r.o. se specializuje na opravy a servis osobních, dodávkových a nákladních vozidel, na poradenskou činnost a zajišťuje mezinárodní i vnitrostátní nákladní přepravu.

Společnost TZS Tesař s.r.o. se sídlem v Brně se již více než pět let specializuje na veškeré zemní práce, a to jak ruční tak i za pomoci strojů. Jako další činnost nabízíme také silniční nákladní autodopravu. Zajišťujeme i dopravu mezinárodní. Nabídka služeb: - zemní práce - nákladní autodoprava - mezinárodní autodoprava. Najdete nás v ...

ITA Transport s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní přepravu zásilek a poskytuje logistické služby, jedná se například o řešení logistiky ve firmách, zajištění partnerských aut a skladování.

Zaslat s.r.o. provozuje portál pro zprostředkování přepravy zásilek.

BECK STAVBY s.r.o. se zaměřuje na provádění staveb, jejich změn, odstraňování a na silniční motorovou dopravu.

Stavební firma. Výstavba, stavba: - kompletní i dílčí výstavby - hrubé stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce, přestavby, úpravy: - bytové a nebytové prostory na klíč - bytová jádra - koupelny. Práce: - tepelné izolace, zateplení budovy, fasády - zemní práce - terénní úpravy - elektroinstalační práce - topenářské - ...

Činnost: - nákladní autodoprava - spedice - zemní práce - jeřábnické práce - stavební činnost - catering Ubytování, služby: - penzion - motorest - restaurace

GLOBAL LOAD CONTROL (PTY) LTD, odštěpný závod se zaměřuje na logistické služby týkající se řízení nákladu letadel a váhové kontroly.

Naše společnost TOBOS CZ, s.r.o. provádí opravy a pravidelné servisní prohlídky stavebních strojů, dodáváme také originální náhradní díly a příslušenství pro stavební stroje. Provozujeme automobilovou nákladní dopravu a přepravu sypkých materiálů jako je písek, štěrkopísky, štěrk, kameniva, struska, zemina, stavební suť nebo zemědělské ...

Služby, doprava: -letecká -námořní -nákladní autodoprava -skladování

Společnost Citiq, s.r.o. zajišťuje dodávku a vývoj: - chytrých detektorů CITIQ pro městskou dopravu, parkování - systému pro monitorování dopravy ve městě.

I.A.N. TECHNIC, spol. s r.o. vyrábí a prodává: -dopravní systémy TRANSMATIC -dopravní, zvedací, manipulační technika -potravinářské stroje FOODMASTER -technologická zařízení pro zpracování drůbeže -logistické technologie pro manipulaci a automatizaci v potravinářských provozech.

Společnost MAXiTRANS World s.r.o. zajišťuje: - mezinárodní nákladní doprava - mezinárodní spedice - transport nadměrných nákladů - logistika strojírenských projektů - silniční kamionová doprava - železniční doprava - říční a námořní doprava - letecká doprava. PROVOZOVNA, KORESPONDENČNÍ ADRESA: Jiříkovská 1784/11 664 51 Šlapanice

LOKOTRANS SERVIS s.r.o. provozuje drážní dopravu v České republice a na Slovensku -opravy a pronájem železniční techniky - kompletní servis kolejových vozidel.

Společnost City taxi Brno je zavedená brněnská taxislužba se spolehlivými řidiči a vysokou kvalitou služeb za přijatelné ceny. Zajišťujeme: - přepravu osob - Airport taxi - taxi pro firmy - senior taxi - taxi pro vozíčkáře - taxi pro sedm osob a další mnohé služby.

Společnost Mag 45, s.r.o. je poskytovatel logistických služeb a dodavatel dílů pro hightech průmysl a elektrotechnický průmysl - dodávka nástrojů, obráběcí, ruční - spojovoací materiály - ochranné pomůcky.

Společnost VESELÝ DOPRAVNÍ SIGNALIZACE, s.r.o. realizuje dopravní stavby, světelná signalizace.

Logistika - pronájem návěsové techniky - přeprava sypkých hmot - vozový park - skladování

Expresní kurýrní služba: -přeprava malých zásilek v rámci celé ČR a EU -dopis, smlouva či menší balík v nejkratším možném čase -doručení ihned po vyzvednutí zásilky -online kontrola stavu doručení.

GEFAB CS, spol. s r.o. zajišťuje prodej a montáž: -dopravní značení podle pokynů orgánů státní správy -ohraničovací, uzavírací, zajišťovací, výstražné, označovací pásky -ochranná bezpečnostní zařízení pro práce na silnicích a výkopové práce -ochranné ploty a bezpečnostní ohrazení, varovné označení vozidel -reklamní pásky, samolepící ...