SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby - vedení účetnictví a daňová evidence - správa a údržba nemovitostí - projekční činnost - prodej a montáž dopravního značení.

Firma Jaroslav Muněz provádí profesionální výkopové, dlaždičské a vyklízecí práce. Mezi naše další činnost patří také malířské, zednické práce, demolice a vlastní autodoprava. Sídlíme v Brně, městská část Zábrdovice. Činnost naší firmy: - výkopové práce, výkopy - dlaždičské práce - vyklízecí práce - pokládka dlažby - vyklízení půd, ...

Služby: - stěhování nábytku - vyklízení, odvoz odpadu - demolice, bourací práce - výkopové a zemní práce - montáž a demontáž nábytku

Doprava: -expresní zásilková služba (kusové zásilky do 500 kg) -přeprava zboží pro jednotlivce i firmy -vozy PICK UP WAN -ČR i SLOVENSKO.

Autodoprava. Doprava: - stavebního materiálu - drť, kamení, suť, písek, beton - stavební mechanizace - převoz aut, vozíků, traktorů.

Společnost AŽD Praha s.r.o. je dodavatelem a výrobcem zabezpečovací, telekomunikační, informační a automatizační techniky. Hlavně se zaměřuje na oblast kolejové a silniční dopravy, včetně telematiky a spoustě dalších technologií. DAST - Divize automatizace silniční techniky dodává technologie řízení provozu na pozemních komunikacích a aplikace ...

Služby - nákladní doprava do 3, 5 t - stěhování - dodávková autodoprava.

Stěhování, vyklízení, odvoz odpadu, malování s úklidem, demolice, bourací práce, výkopové a zemní práce, montáž nábytku.

Přeprava a manipulace břemen a těžkých strojů.

Projekt, spolupráce s architektem, montáž, dodávky na klíč, rekonstrukce: -suchá výstavba: -stropní podhledy -kazetové podhledy -sádrokartony KNAUF (podhledy, podkroví i včetně izolace, příčky dělící, obklady stěn, zateplování objektu vnitřní -rekonstrukce bytových jader -střešní okna SOLARA, VELUX. Zajištění v ...

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - spedice

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - expresní dodávková přeprava Kamionová doprava. Logistika. Spedice: - po celé Evropě.

Skladovací služby. Logistika. Mezinárodní silniční přeprava. Zajištění: - letecká přeprava z ČR a SR do většiny světových destinací - námořní přeprava kontejnerů a kusových zásilek do celého světa. Nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní železniční zasilatelství.

Autodoprava. Mezinárodní kamionová doprava MKD, nákladní (zajištění přepravy do všech států v Evropě). Tuzemská kamionová doprava-nákladní. Export-přeprava nábytku do západní Evropy (skříňové návěsy). Spedice (vlastní vozy+smluvní přepravci). Zasilatelství. Logistika. Transport-přeprava. Celní deklarace. Veřejný celní sklad: ...

Kontejnerová doprava. Čištění a údržba komunikací: -strojní zametání komunikací -strojové odstraňování psích exkrementů.

Taxi, taxislužba - přeprava osob - odvoz nebo vyzvednutí osob na letiště.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní

Služby: - dodávková autodoprava - přeprava osob, mikrobusy 8+1 - stěhování - kurýrní služby

Služby: - osobní autodoprava.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava se zaměřením na Itálii.

Služby: - taxislužba - kurýrní přeprava.

Služby: - osobní, mikrobusová přeprava - transfery osob na letiště.