SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Služby: - kurýrní přeprava - převoz balíků do 50kg, cenin - převoz osob.

Stěhovací služby. Likvidace nábytku a pozůstalostí. Mezinárodní stěhování. Montáž nábytku.

Autodoprava. Nákladní doprava po celé Evropě do hmotnosti 1 tuny. Expresní zásilková přeprava. Kurýrní služba. Osobní doprava je zajišťována pohodlnými automobily Peugeot Boxer s kapacitou 8 osob. Přepravíme menší skupiny, sportovní týmy, pracovní skupiny i rodiny na poznávací zájezdy, výlety i evropská letiště. Zajistíme přepravu na ...

Služby: - mezinárodní dodávková autodoprava - mezinárodní přeprava expresních zásilek.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Autodoprava do 3, 5t Elektroinstalační práce Topenářské práce Dokončovací stavební práce Vodoinstalační práce.

Autodoprava. Služby: - spediční služby - mezinárodní, zahraniční spedice - nadměrná přeprava - zasilatelství - zastupování v celním řízení - vytěžování - skladování, balení zboží.

Dispečink 603 548 016 Linka nonstop 603 851 939. Autodoprava nákladními automobily po celé ČR: -nákladní přeprava zboží -MAN, LIAZ, AVIA, MERCEDES, DAF, RENAULT, TATRA, AVIA DAEWOO, nakladač UNC 2 kusy, bagr kolový 8t, bagr pásový 3t KOMATSU, traktorbagr CATERPILLAR - bourací, hydraulické kladivo demoliční, svahovací lžíce, lopata, auto s ...

Autodoprava - skříňový RENAULT - do 2t Malířské práce Montáž - sádrokartony Obkladačské práce - zámkové dlažbypokládka - plovoucí podlahy Stavební práce Zednické práce.

Kontejnerový odvoz sutí, zeminy pronájem - kontejnery Přeprava: - materiál písek betonářský i na maltu, mulčovací kůra na zahrady, štěrky z kamenolomů různých velikostí Odvoz a likvidace: - stavební sutě - výkopové zeminy - komunální odpady - dřevo Výkopové zemní práce strojem(vykopání základů, vodovodních a kanalizačních přípojek) - ...

Expresní přeprava zásilek - do 3, 5t Autodoprava - do 3, 5t Osobní přeprava - přeprava osob - letištní transport - svatební servis - VIP přeprava s bodyguardem.

Odvoz a dovoz - zásilky Taxi - NON - STOP klimatizace - spojení přímo s řidičem - možnost umístění reklamy na našich vozidlech - možnost odvozu i Vašeho auta.

Oceňování motorových vozidel, soudní znalec - (osobní a nákladní motorová vozidla) . Oceňování speciálních strojů jednak běžné automobily, tak i speciální stroje (jeřáby, vysokozdvižné plošiny, atd.). Specializace: pomoc při dopravních nehodách (ocenění vozidel při nehodě apod.) Autopůjčovna: -mikrobusy, minibusy a dodávky FORD TRANSIT ...

Činnost firmy: - logistická řešení - silniční přeprava - letecká přeprava - železniční přeprava - námořní přeprava - přeprava zavazadel - celní deklarace - skladování - doprovodné služby.

Autodoprava - odvoz a likvidace suti - sypké materiály písek, štěrk Stěhování - přeprava těžkých břemen Vyklízení: - půdy, sklepy - suché betonové směsi - včetně dopravy.

Výdejna prostředků zdravotnické techniky. Prodej, maloobchod: - zdravotnické potřeby, zdravotnická technika. Služby: -kurýrní expresní motoslužba. Poskytování informací o glukometru FreeStyle. Tvorba, údržba: - webové stránky.

Práce: - obkladačské - obklady, dlažby, zámková dlažba - sádrokartonové konstrukce, sádrokartony - zateplování objektů, fasády - izolatérské, teplelné izolace. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra, byty. Výstavba, stavba: - rodinné domy. Autodoprava.

Stěhovací práce Malířské práce Vyklízecí práce Služby hodinového manžela Rekonstrukce - byty - rodinné domy. provádíme vyklízení bytů rodinných domů v Brně a okolí.

Služby: - nákladní autodoprava - přeprava nadrozměrných nákladů.

Stěhovací služby Gradas - Profi stěhování Profesionální stěhovací služba sídlící v Brně zaručí bezstarostné stěhování bytů, domů, kanceláří i těžkých břemen. Spolehlivé, kvalitní a levné.

Osobní přeprava vlastním i půjčeným vozidlem.