SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Jeřábnické práce: - autojeřáby - Tatra 815 AD 20T, V3S AD 080 Praga. Manipulační práce: - tatra 815, AVIA A30 sklápěč kontejner - bagry - Traktorbagr JCB, UNC . Nákladní autodoprava: - dovoz stavebního materiálu - odvoz odpadů, stavební suti, zeminy, dřeva, listí, trávy. Zemní práce: - výkopové a zahrnovací práce - výkopy ...

Přípravné stavební práce: - protlaky pod komunikaci průměr 90, 110 včetně dopravy a zemních prácí spojených s výkopem. Zemní a výkopové práce. Kontejnerová doprava. Dovoz, odvoz: - suť, suti - stavebního materiálu.

Služby: - vnitrostátní, tuzemská doprava, spedice, zasilatelství - mezinárodní, zahraniční doprava, spedice, zasilatelství - přepravní a kurýrní služby v Hodoníně, transporty.

Služby: -dopravní -transfery na letiště -služební cesty -společenské, sportovní a kulturní akce, svatby -dovolené a poznávací výlety -odvozy z večírků a oslav mikrobusy, minibusy. Pronájem: -mikrobusu a minibusu Opel Vivaro 8+1 osob, Renault Trafic 8+1 osob a Mercedes Vito 4+1 osob -expresní/kurýrni/ přepravu zboží ...

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní. Spedice.

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava autobusy MERCEDES

Zajištění reklamních ploch, billboardy. Potisk reklamních předmětů. Grafické zpracování tiskovin.

Osobní autobusová přeprava.

Taxislužba. Služby: -nonstop -přeprava osob -odvoz Vašeho vozidla po požití alkoholu -transfery na letiště -možnost převozu zavazadel (limitováno velikostí zavazadlového prostoru ŠKODA OCTAVIA KOMBI) -doprava dětí do školních zařízení.

Mezinárodní autodoprava a zasilatelství: -speciální nákladní autodoprava -západní Evropa, Rusko, Ukrajina, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko a další země -vývoz a dovoz Vašeho zboží od 100 kg do 25 t, včetně ADR* a chladírenské přepravy -vytěžování vozidel -spediční služby, spedice. Autopůjčovna.

Kontejnerová doprava - do 5t - s hydraulickou rukou Dovoz - stavební materiál paletovaný - štěrk - písek - drť - veškerých recyklátů - uhlí - palivové dříví - okrasné kamenypřevoz - vysokozdvižné vozíky - minibagryodvoz - autovraky

E-shop: - postřiky - hnojiva - pomocné látky - repelenty - rodenticidy Autodoprava: - do 3, 5 tuny dodávkou Transit.

Vyhlídkové plavby po Baťově kanále. Půjčovna, pronájem: -motorové čluny. -kánoe. -obytné motorové lodě.

Mezinárodní autodoprava.

M-bus. Minibusová doprava kapacita 1 - 16 osob.

Autodoprava - do 3, 5t - vnitrostátní i mezinárodní - expresní přepravy.

Silniční motorová doprava.

Taxi služba. Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Autodoprava. Mezinárodní autobusová doprava. Silniční osobní autobusová doprava, přeprava osob. Prodej a servis pneu pro osobní, offroad, užitkové, nákladní automobily a motocykly.

Vyhlídkové plavby školní výlety, výukové a firemní akce, oslavy, pracovní porady Půjčovna - motorové čluny - kánoe.

Kamionová doprava - mezinárodní a vnitrostátní do 40t Vytěžování.

Autodoprava, doprava, přeprava: -osobní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční): -autobusy, mikrobusy.

Realizace vrtů na ropu a plyn do hloubek až 5000m, včetně vystrojení vrtu a čerpacích zkoušek. Hloubení vrtů na vodu a pro geotermální využití. Vrtání, vystrojování a opravy vtlačně-odběrových sond pro podzemní zásobníky plynu. Podzemní opravy sond. Nedestruktivní defeskopie materiálů, nářadí a zařízení, speciální svářečské práce. Pronájem ...

Autodoprava. Nabídka služeb vnitrostátní i mezinárodní autobusové dopravy. Zajištění výletů, poznávacích zájezdů, dopravy pro sportovní kluby. Kapacita je 49 míst.

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.