SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Soukromá dopravní zdravotní služba: -sanitní doprava -přeprava pacientů.

Bc. Martin Sluka se zaměřuje na nákladní dopravu, přepravu zásilek, palet a na stěhování.

Jiří Tunka se zaměřuje na vnitrostátní i mezinárodní silniční nákladní dopravu, spedici a logistiku.

Expresní dodávková a kamionová doprava zboží od 5-33 palet. Destinace: Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovinsko. Přeprava štěrku, písku, zeminy a st. sutě sklápěcími návěsy, sklápěči. Zemní a demoliční práce traktorbagrem a smykovým nakladačem Komatsu.

Zemní práce včetně nákladní dopravy -odvoz suti, zemin. -výstavba inženýrských sítí, sítě -chodníky a pozemní komunikace -základy rodinných domů, domy a úprava terénu. Zemní práce: -plynofikace -výkopy-jímky, základy, sklepy, pro inženýrské sítě -terénní úpravy -vyklízení podestýlek v halách. Autodoprava, doprava: -pevné a sypké ...

Profi - Gips Transport s.r.o. zajišťuje přepravu potravin chladírenskými vozy do 3, 5 t, dále přepravu zboží a materiálu nad 3, 5 t a dodávku a přepravu stavebních materiálů.

Mezinárodní nákladní silniční dopravy a spedice.

GAZDA Transport s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní zasílatelství. Zprostředkovává dopravní služby, nákladní vnitrostátní i mezinárodní dopravu, zajišťuje spedici, balení, dopravu mrazírenskými vozy a dopravu nebezpečného nákladu dle ADR.

Opravy nákladních vozidel AVIA. Prodej náhradních dílů AVIA. Výkup a likvidace vozů AVIA. Autodoprava do a nad 3, 5 tuny, rozvoz chlazených a mražených potravin. Půjčovna obytných vzidel.

Nákladní doprava včetně prací s hydraulickou rukou. Přeprava buněk, lešení, trámů, vazníků, panelů, stavebních materiálů, ocelových konstrukcí, hutních materiálů, strojů a robotů.

Autodoprava, kamiónová doprava: - zahraniční, mezinárodní. Zasilatelství. Spedice, spediční služba.

Pozemní i dopravní stavby. Betonové ploty. Zemní práce. Autodoprava. Stavby na klíč. Pronájem stavební techniky.

Služby: -taxi -přeprava osob a drobných předmětů.

Autodoprava, doprava, přeprava. Provoz vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava a spedice. Vnitrostátní, provozovaná vozidly do 3, 5 t největší povolené hmotnosti. Nákladní automobily, auta, vozy. Kamionová doprava. Spediční činnost.

Technické služby města Hrušovany nad Jevišovkou s.r.o. jsou organizací, která poskytuje veřejně prospěšné komunální a technické služby nejen pro město Hrušovany nad Jevišovkou, ale také dalším firmám, organizacím, obcím i jednotlivcům. Provádíme čištění a úklid veřejných ploch, údržbu komunikací, máme na starost dopravní značení a provoz veřejného ...

Spedice a kamionová doprava Prodej a rozvoz briket, uhlí, kamenu, štěrku

René Votava poskytuje dopravní služby.

Autodoprava. Služby: -vozový park 33 vozidel -pick-up, malá dodávka, střední a větší dodávky, vozidla nad 3, 5t do 7, 5t a vozidla nad 7, 5t do 12t -kamkoliv po ČR -vnitrostátní doprava.

Autodoprava: -osobní, mikrobus -autobusová přeprava osob, -dodávkové autodopravy -taxislužba -transfery na letiště -zajištění vozů na svatbu -přepravy sportovců -výlety, školní výlety -přepravy na firemní akce -pravidelné přepravy pracovníků -přeprava osob na konferencích -přepravy pracovníků na školení -odvoz Vašeho automobilu ...

Zabýváme se přípravnými pracemi pro stavby, výkopovými pracemi a silniční motorovou dopravou - dovoz a odvoz sypkého materiálu ( písek, kámen, štěrk, sutina ). Stroje: - Tatra 815 s - Avie n.k - UNC 060 - paletizační vidle - Bobcat - Naklápěcí svahová lžíce 1m.

Služby, opravy: -autodoprava -pneuservis, servis

Braun KG, s.r.o. se specializuje na mezinárodní transport, produkty z dřeva a techniku pro akce.