SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

Doprava Mniší
Firma Doprava Mniší se specializuje na autobusovou dopravu osob v České republice i v zahraničí. Jejich vozový park zahrnuje 4 komfortní autobusy pro 20 až 50 osob, provozované profesionální a zkušenou posádkou. Spolupracují s Klubem Českých Turistů, sportovními kluby, školami a cestovními kancelářemi12. Můžete si také pronajmout jejich cyklovozík.
Doprava Mniší
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Úklidové služby. Autodoprava. Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - železářství.

Prodej: - náhradní díly na automobily - autodoplňky. Osobní přeprava.

Doprava, autodoprava: - nákladní 1 - 2 tuny valník.

Prodej náhradních dílů a autodoplňků. Osobní přeprava.

Autodoprava, doprava. - nákladní.

Mezinárodní i tuzemská přeprava celovozových i kusových zásilek: - kamionová doprava - přeprava zboží mezinárodní i tuzemskou silniční dopravou - přeprava do zámoří kontejnery i volně - přeprava menších zásilek -r ozvoz a svoz zboží ve vnitrozemí i zahraničí (pouze na území Evropy) - kompletní spediční činnost - dovoz a vývoz zboží ...

Stavební firma. Provádíme: -rodinné domy na klíč -stavby občanská bytová výstavba -autodoprava vozidly Liaz (s hydraulickou rukou a sklápěčem) -zemní práce strojem UNC 060.

Autodoprava: - nákladní doprava.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava.

Autodoprava: -do 2, 5*t Půjčovna: -přívěsy 0, 5*-1, 2t.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava.

Dopravní značky. Prodej a půjčovna, dopravní uzávěry, omezení a odklony dopravy, vodorovné dopravní značení.

Autodoprava. Opravy a údržba motorových vozidel. - silniční nákladní doprava - autojeřáby - Trutnov - nakladače UNC 061 - osobní doprava - opravy osobních a nákladních vozidel. Vozový park: 1 x TATRA 815 S3 (trojsklápěč 11 tun) + vlek (10, 5 tun) 1 x LIAZ 100 valník 8 tun 1 x Avia 31 valník 3 tuny 1 x autojeřáb AD 20 (T148) ...

Mezinárodní kamionová doprava. Sídlo firmy: Sídlo firmy a logistický sklad ul. 9.Května 171 503 51 Chlumec nad Cidlinou

ČSAD - vnitrostátní doprava-Solnice - mezinárodní kamionová doprava Společnost je zaměřena především na provozování silniční nákladní dopravy se specializací na velkoobjemové přepravy a na spedici. Firma má vlastní technické zázemí. ČSAD, s.r.o. Rychnov nad Kněžnou je zkušený a spolehlivý partner v oboru logistiky automobilového ...

Doprava, logistika: - kusové zásilky - náklady nad 25 t.

Firma GERY s.r.o je Vaším partnerem v oblasti přepravy kusových zásilek i palet po České republice a z České republiky do dalších zemí EU. V případě sběrné služby se specializujeme na přepravu zboží z ČR do Polska, na Slovensko a zpět.

Taxi. Osobní taxislužba a pronájem osobních vozů s řidičem.

Vedení: - jednoduché účetnictví na PC. Pěstování a sběr hub. Chov kožešinových zvířat. Chov zoologických zvířat. Chov laboratorních zvířat. Činnosti autoškol, leteckých a obdobných škol. Maloobchod v nespecializovaných prodejnách. Silniční nákladní doprava.