SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Doprava: -mezinárodní kamionová -vnitrostátní (tuzemská). Služby: -spedice, spediční -vyhotovení, vystavení: -veškeré celní dokumenty, průvodky:

Autobusová doprava, přeprava osob: -vozy 20 míst a 40 míst po celé ČR** -školní výlety, exkurze, svatby, pohřby. Opravy, servis, autoservis: -automobilů, vozidel, vozů všech druhů.

Zajišťuje služby: -správa nemovitého majetku -poradenství v oblasti bytového a tepelného hospodářství -výroba a rozvod tepla -montáž, opravy, revize a zkoušky -vyhrazená plynová zařízení -montáž, opravy, údržba a revize -vyhrazená elektrická zařízení -práce -vodoinstalatérské -izolační -topenářské -revize a ...

AUTOPŮJČOVNA Autopůjčovna, pronájem, půjčovna: -osobní vozidla zn. ŠKODA -osobní dodávkové vozidlo zn. VOLKSWAGEN (mikrobus pro 8 osob).

Autodoprava. Doprava vozidly s nakládacími jeřáby a návěsy.

Správa a údržba silnic. Dispečerské pracoviště Plačice Tel.:495 540 256 Tel.:495 540 211 Tel.:725 393 008 Nové Město Tel.:495 484 547

Autodoprava: - nákladní mezinárodní autodoprava do 25 tun

Autorizovaný prodejce letenek (IATA). Zástupce všech světových leteckých dopravců: -ČSA, AIR FRANCE, AIR CANADA, AIR NEW Letenky: -on-line rezervace, vystavování-ihned. Vízum Informace pro klienty o očkování na cesty do cizích zemí (zahraničí).

Služby-doprava, autodoprava: - taxi služba - drink servis.

Autodoprava: -odvoz a likvidace suti a odpadu kontejnerovými vozy -stěhování krytým vozem -rozvážíme základní druhy tříděných písků -přistavení kontejneru na odvoz odpadu nebo sutí, nakládka ručně nebo strojem (dle množství, možností a přístupu) -vyklízení a úklid jakýchkoliv prostor - areály, nebytové ...

Doprava, autodoprava: -nákladní, mezinárodní kamionová.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a spedice. Mezinárodní přepravy kusových a celovozových zásilek po celé Evropě a na Blízký východ.

Komplexní služby mezinárodního a vnitrostátního zasílatelství Doprava, autodoprava, spedice: -mezinárodní silniční doprava do států Evropy -vnitrostátní silniční doprava -podle charakteru zboží mohou přepravy provádět vozy s valníkovými, skříňovými, chladírenskými nebo sklápěcími nástavbami -disponujeme i vozy s ...

Výhradní zástupce firmy MINERVA. Velkoobchod, maloobchod. Dodávka na klíč, včetně materiálu. Obchod: - flexibilní drenážní potrubí PVC, PE, PP, včetně tvarovek fy MINERVA Žalec - dvojvrstvé korugované kabelové chráničky včetně příslušenství a plynnové chráničky. Autodoprava nákladní a dodávková - tuzemská i zahraniční.

Autotransport Wójcik. Doprava, spedice: - mezinárodní - vnitrostátní. Trezory.Výroba, prodej a servis trezorů

- nákladní silniční doprava - dopravní a servisní služby

Stavební firma. Autodoprava. Zemmí, výkopové práce.

Přeprava: - nadměrné a nestandardní náklady, včetně přípravy trasy, vyřízení potřebných povolení a naložení a vyložení nákladu - hmotnost nákladu do 80 tun -délka nákladu více než 20 metrů (záleží na druhu nákladu a možnosti jeho uložení) - výška a šířka nákladu dle průjezdnosti navržené trasy. Díky nízkoprofilovým podvalníkům Noteboom ...

Stavebn firma: -provádění bytových, průmyslových, občanských a formou vyšší (generální) nebo nižší (subdodavatelské) dodávky včetně dodávky staveb "na klíč". -dodávky nových staveb -rekonstrukce, modernizace a opravy, včetně odstraňování staveb nebo jejich sanace -stavební a montážní práce, výkony a dodávky v ...

Doprava, autodoprava, spedice: - nákladní vnitrostátní, zahraniční. - import zásilek nebo zboží ze zahraničí do ČR - transport přes republiku. Vozový autopark: - tahače, kamiony, vozy Avia, Iveco, malé dodávkové vozy.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava celovozových a částečných zásilek - letecká, námořní doprava - logistika, distribuce.

Autodoprava, doprava. Vnitrostátní, mezinárodní autodoprava.