SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Služby v oblasti autodopravy v rámci České republiky a Evropské Unie

Služby: - stěhování strojů - manipulace se stroji.

Služby - logistika - expresní přeprava - kaminonová doprava tuzemská i zahraniční - námořní doprava - letecká doprava - železniční doprava - autobusová doprava vnitrostátní i mezinárodní - celní služby - skladování - zimní údržba a úklid venkovních prostor - zemní práce.

Expresní přeprava - mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava.

Mezinárodní přeprava námořních kontejnerů - celokontejnerová doprava.

UHELNÉ SKLADY RASPENAVA Prodej a distribuce pevných paliv : - hnědé uhlí -černé uhlí -hnědouhelné brikety -rašelinové brikety -dřevěné brikety -dřevěné pelety -slunečnicové pelety -dřevní štěpka. Vnitrostátní i mezinárodní autodoprava: -přepravujeme sypké i paletované materiály.

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do ...

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Liberec.

Autobusová vnitrostátní a mezinárodní přeprava BOVA Vozy DAFF, RENAULT MASCOT 7t přeprava osob (ŠKODA, VW PASSAT )

Kurýrní služba: -přeprava kusových zásilek. -dodávková autodoprava.

Služby -mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava

Autodoprava, doprava: - nákladní vnitrostátní i mezinárodní - autobusová

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky Nákladní autodoprava - dodávkové vozy Velkoobchod - mycí pasta na ruce ABRASOL

Služby: ADA - Jan Adámek Autodoprava Liberec - expresní doprava osob a kusových zásilek v ČR a EU. Autodoprava a doprava osob mikrobusy FORD TRANZIT, 8 + 1 míst , přeprava osob-transfery na letiště po celé Evropě. Zajistíme dopravu na firemní akce, školení, kongresy, svatby, … - přeprava osob po celé ČR - přeprava osob na letiště ...

železniční stanice - vlakové nádraží přeprava -osobní -nákladní

Železniční stanice - vlakové nádraží. přeprava -osobní -nákladní

Stěhování Liberec Provádím cenově dostupné stěhování bytů, domů a kanceláří. Levná autodoprava.

STAVBY NA KLÍČ -bytové i rodinné domy -výrobní haly -vodohospodářské stavby -rekonstrukce objektů -zemní práce -inženýrské sítě -nákladní doprava -výroba z plastů ( nádrže, septiky, vodoměrné šachty, bazény )

- kontejnerová služba - MERCEDES BENZ - 7t Dodávka, montáž - gabionové konstrukce obklady fasád - gabionové konstrukce (ploty) - gabionové konstrukce (opěrné zdi) Zemní práce (smykem řízené nakladače, otočný bagr)

Provádění zemních prací se zaměřením na demolice. Služby: - kontejnerové - přistavení, odvoz - likvidaci odpadu - zemní práce - bagry, nakladače, .. - dopravu materiálu - auto s rukou - drcení odpadu, suti - reciklace

Autodoprava Novák, prodáváme písek, šterk, kačírek, recyklát, pronájem a přistavování kontejnerů na odpad(objem 3-14m3), likvidace stavební suti, dovoz betonu a veškerých sypkých materiálů, převoz techniky. ceny smluvní.Liberec

Autoelektrikářské práce Drobné autoklempířské práce Servis - užitková vozidla (dodávky) Autoservis - opravy všech typů osobních automobilů (především CITROEN) - příprava na STK a emise - stříkání spodků a dutin vozidel Pneuservis STK - emise - - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava do 3, 5t ...

Inženýrské sítě: - stavby plynovodů - stavby přípojek a kotelen včetně zkoušek a revizí - zemní práce - autodoprava - nákladní doprava těžká (přeprava stavebních hmot a materiálů).

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní spedice - technické činnosti v dopravě - doprovody nadměrných nákladů - zpracování odborných studií a posudků v oblasti dopravy - poradenská a konzultační činnost v oblasti dopravy - pořadatelská služba - zprostředkování obchodu a služeb - ...