SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Doprava Mniší
Firma Doprava Mniší se specializuje na autobusovou dopravu osob v České republice i v zahraničí. Jejich vozový park zahrnuje 4 komfortní autobusy pro 20 až 50 osob, provozované profesionální a zkušenou posádkou. Spolupracují s Klubem Českých Turistů, sportovními kluby, školami a cestovními kancelářemi12. Můžete si také pronajmout jejich cyklovozík.
Doprava Mniší
Silniční servis. Prodej, instalace, oprava, obnova: - dopravní značení - zpomalovací retardéry - svislé dopravní značky - vodorovné dopravní značení - automobilové a motocyklové pneumatiky. Pneuservis.

Silniční doprava - vnitrostátní i mezinárodní - nákladní nad 12 tun Zemní práce

Veřejné osvětlení: - tel.: 553759118, p. Baroň Jaromír - havarijní služba: - tel.: 606710419 - vytyčení trasy kabelů - zprovoznění nesvítících svítidel - oprava výbojkových svítidel v obcích a podnicích - montáž reklamních tabulí. Údržba: - tel.: 553759116, p. Hrdina Vladimír - výroba odpadních košů a váz na mobilní zeleň z ...

Autodoprava: - nákladní silniční doprava mezinárodní a vnitrostátní - přeprava sypkých hmot, stavebnin, paletových zásilek až do 24 tun. Nakládka, vykládka: - hydraulická ruka do 3 tun.

Doprava, autodoprava: -kamionová vnitrostátní, mezinárodní přeprava. Služby: -zasílatelství -spediční činnost, spedice, vytěžování. Prodej: -pohonné hmoty, PHM. Provozovna: - Kopřivnice - areál Tatra.

Služby - cestovní kancelář - vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava

PierPam: - nákladní autodoprava, - čerpací stanice pohoných hmot, - LPG stanice, - mycí linky pro nákladní i osobní vozidla, - samoobslužné mycí boxy, - pneuservis pro osobní i nákladní vozidla.

Prodej letenek všech společností, rezervace votů a veškerý servis. Letenky. Vyhledávání nejlevnějšího spojení.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Nový Jičín.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Ostrava.

Činnost: - logistické poradenství

Mezinárodní a vnitrostátní zasílatelství v rámci celé Evropy. Přeprava: - kusové zásilky, celovozové náklady. Služby: - silniční doprava - železniční doprava, popř. kombinovaná - kontejnerová doprava - přeprava: - chladírenskými a izotermickými vozy - velkoobjemového i nadrozměrného nákladu - nebezpečných nákladů ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - mezinárodní, tuzemská: - nákladní - letecká - lodní - přeprava kusových zásilek - celní služby..

Autodoprava, nákladní doprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská - spedice.

Technické služby města Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikace - mosty - dopravní značení - veřejné osvětlení - veřejná zeleň - svoz, sběr a zneškodňován odpadu.

Přepravní služby. Komplexní služby v mezinárodní silniční, letecké, námořní dopravě. Přeprava: - zásilky (kusové, částečné, celovozové, kontejnerové) - nadrozměrné náklady - nebezpečné zboží ADR. Služby: - logistické - spediční - celní. Sídlo společnosti: - Nerudova 107/47, Hradec Králové.

Ubytovací služby: - ubytování v motorestu - kapacita 25 lůžek, na každém pokoji vlastní sociální zařízení: - 8 pokojů - dvoulůžkové, třílůžkové - 1x apartmán. Hostinská činnost: - restaurace, motorest: - denní menu - hotová jídla - steaky.

Služby: -výkup kovů -doprava a mechanizace -pneuservis -pronájem skladu Prodej: -uhlí -koks -brikety -dřevo -sypké hmoty

Společnost TQM - holding s.r.o. je moderní dopravní a logistická firma. Máme dlouholeté zkušenosti ve vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravě: - vlastní vozový park - vnitrostátní a mezinárodní kamionové přepravy - EU + Rusko včetně všech republik bývalého Sovětského svazu - železniční, lodní, kombinované a kontejnerové přepravy po ...

Stavba, výstavba: -dopravní stavby -základové konstrukce -rekonstrukce objektů Služby: -projektová činnost -recyklace -autodoprava Práce: -demolice -výškové práce -elektromontáže -zemní práce -pokrývačské a tesařské práce

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava dodávkovými vozy

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava

Autodoprava. - přeprava nákladním vozem Iveco - přeprava zeminy a stavebnin.