SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nákladní autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní doprava - zahraniční, mezinárodní doprava. Specializace na export a import zboží z Ukrajiny.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, montáže topení. Zednické práce. Zemní a výkopové práce. Nákladní autodoprava.

Autodoprava, přeprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny: - zahraniční - tuzemská. Prodej: - autodíly - autodoplňky. Autoservis, autoopravna, oprava, servis.

Prodej ekopaliv: - palivové dříví - dřevní brikety - pelety Spediční služby Vnitrostátní a mezinárodní doprava - do 3, 5 t

Zemní a výkopové práce: - základy staveb - založení inženýrských sítí - převozy zeminy - dovoz stavebního materiálu - terénní úpravy - příprava pozemku pro stavbu - demolice včetně recyklace odpadů - úpravy komunikací - vozovky, chodníky, parkovací plochy - regulace vodních toků a nádrží. Vozový park: - kolové traktorbagry TEREX ...

Lesnictví. Těžba dřeva. Nákup a prodej: - surové dřevo. Zprostředkování - nákup, výkup: - lesy, lesní pozemky. Prodej: - palivové dřevo. Přeprava, doprava dřeva.

Vývoj, konstrukce, výroba: - jednoúčelové stroje - manipulátorů - ocelové konstrukce - práškové lakování - stěhování a instalace strojů, výrobních technologií - zelená úsporám.

Doprava: - kamiónová - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní.

Nabídka služeb nákladní autodopravy.

Komplexní úklidové práce. Průmyslová čištění. Pomocné stavební práce. Stěhovací práce.

Výhradní zastoupení firmy PORTAS,odborný závod PORTAS. Renovace,oprava: -dveře,zárubně,rámy -schodiště,schody -kuchyně. Povrchová úprava: -umělohmotný povrch -originální desing,barvy. Další internetová adresa: -www.portas.de

Taxi služba: - 24 hodin denně - super ceny do nočních klubů v Opavě a Ostravě - největší a nejspolehlivější v Opavě - 12 vozů - nonstop provoz - přistavení vozů zdarma. Slevy stálých zákazníků. Zajímavé ceny při dálkových jízdách. Odvezeme vás i vaše auto. Drink servis - želva. Drink taxi. Transfery na nádraží, letiště - Ostrava, ...

Autodoprava: - osobní automobilová přeprava - taxislužba.

Odtahová služba. Přeprava osob. Dovoz vozidel.

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská autodoprava do 3, 5 tuny - mezinárodní, zahraniční autodoprava do 3, 5 tuny. Služby: - stěhování, vyklízení a převozy v okolí města Havířov, Karviná, Orlová, Bohumín, Český Těšín, Frýdek-Místek, Ostrava, Opava, Fulnek, Krnov, Hlučín, Příbor, Kopřivnice, Nový Jičín. Motokárová ...

Obklady, dlažba. Sádrokartony. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Půjčovna: - lešení. Kontejnerová doprava.

Skladovací služby: -uskladnění zboží -manipulace se zbožím -vyskladění, nakládka a expedice zboží -skladová evidence. Dopravně spediční služby: -těžká a nadrozměrná doprava -nákladní doprava vnitrostátní -nákladní doprava mezinárodní po celém území Evropy. Celní deklarace a Intrastat.

Technické služby: - úprava a údržba městské zeleně. - zahradnické práce - čištění města - údžba komunikací - správa veřejného osvětlení - správa hřbitovů, parkovišť a veřejné WC - nakládání s odpady - autodoprava a kontejnerová doprava - výkopové práce - správa městského hřbitova.

Stěhování dílenských prostředků, strojů, výrobních linek, břemen bez omezení hmotnosti a s plným servisem. Stěhujeme trezory, piána, byty, firmy, sklady, archivy, úřady včetně zahraničí. Vlastní obalový materiál. Likvidace skládkou a skladování.

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Technické doprovody nadměrných a těžkých nákladů v tuzemsku a zahraničí. Zajišťování dopravních prostředků pro těžké a nadrozměrné náklady. Vyřizování povolení pro těžké a nadměrné náklady po celé Evropě a zemích býv. SSSR.

Kompletní dopravní servis zaměřený na Finsko - sběrná služba - balíková služba - kurýrní služba - letecká doprava zásilek - rozvoz zásilek po Finsku - skladování zásilek ve Finsku

Taxi-Poruba. Taxislužba. Drink service. Rozvoz firemních a rodinných oslav. Odvoz na letiště. Sídlo firmy: - Bulharská 1416/3, Ostrava - Poruba.

BIVOJ Jan Zouhar Ostrava. Stěhování - nonstop: - firmy, kanceláře, sklady, podniky, úřady, školy, byty, klavíry, trezory - manipulace s těžkými předměty. Likvidace pozůstalosti. Úschovna nábytku. Firma funguje od roku 1991. Veškeré stěhovací práce jsou pojištěny do výše 5 milionů, s možností připojištění. Firma poskytuje odborné ...

Spedice, logistika. Nákladní doprava, přeprava: - silniční - kamiony - letecká - lodní. Kontejnerizace. Speciální překládky zboží.

Služby v oblasti logistiky. Recyklace: - obalové materiály. Obálkování: - kompletace.