SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Dodávková doprava IVECO DAILY. Stěhování v Ostravě dodávkou.

Zajišťujeme profesionální a kvalitní stěhovací služby, které nabízíme domácnostem i firmám. Svým přístupem a šetrností ke všem stěhovaným předmětům jsme získali nemalé množství spokojených zákazníků. V oboru stěhování máme dlouholeté zkušenosti, které oceníte především při stěhování objemných, neforemných předmětů. Naše stěhovací služby ...

autobusová a mikrobusová doprava tuzemská a zahraniční

Taxislužba a osobní přeprava mimo jiné na všechna letiště v širokém okolí Ostravy.

FREE ZONE OSTRAVA a.s. - svobodné celní pásmo. Služby: -svobodné celní pásmo -komplexní celní služby -skladování ve svobodném celním pásmu -možnost výrobní činnosti ve svobodném celním pásmu -poradenská činnost

Dodávková doprava: - vnitrostátní - mezinárodní - přeprava v režimu ADR - hodinový manžel

Provozování spedice ve vnitrostátní a mezinárodní dopravě.

Betonárka, výroba a dodávka: - beton, veškeré betonové směsi. Prodej, velkoobchod: - sypké hmoty (písek, štěrk, struska včetně rozvozu). - černé uhlí, koks, ETP. Služby: - přeprava těžkých břemen (podvalník) - kropící vozy - zametací vozy - jeřáby - plošina - pásové bagry - kolové nakladače - kolové dozery Opravy: - ...

Prodej: - motorová nafta - CNG. Železniční doprava. Oprava a údržba: - lokomotivy - železniční vozy. Silniční doprava: - autojeřáb Tatra AD28 - plošina MP13.

Doprava nákladní: - TATRA sklápěč - LIAZ valník - jeřáb AD 080. Zemní práce stroji: - UDS 114 - rypadlo - nakladač CAT 428C, 428D - rypadlo CAT M318 - rypadlo Liebherr 308A - vibrační válec VV 111. Demolice. Přípravné práce pro stavby.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nové a použité náhradní díly na osobní vozy, autodíly - pneumatiky, disky. Pneuservis. Odtahová služba. Likvidace autovraků (osobní, nákladní). Autodoprava - kamiónová zahraniční přeprava, doprava. Prodej: - starší autobusy.

Autodoprava, nákladní taxi, kurýrní služby, stěhovaní. Zabývám se přepravou kusových a balíkových zásilek a dalšími službami týkajícími se přepravy zboží. Specializuji se na pravidelný rozvoz zboží, přímé kurýrní služby, stěhování, nákladní taxi, vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Pronájem skladových prostorů a komplexní logistické služby. Skladování, logistika, doprava: - dopravní služby - rozvoz zboží v tuzemsku i do zahraničí - vykládka, příjem, vyskladnění, nakládka - skladování - označování výrobků - třídění, balení, etiketování zboží - elektronická skladová evidence - inventurní přehledy, čárové ...

Autodoprava: - vnitrostátní a mezinárodní 24 t - přeprava chlazeného zboží.

Doprava: - nákladní mezinárodní a vnitrostátní - přeprava do 3, 5t.

Doprava: - kamionová mezinárodní - vnitrostátní. Spedice.

Výkopové práce. Stavební práce. Rekonstrukce a opravy objektů.

Přeprava, taxi pro nemocné. Doprovod k lékaři. Odnos zavazadel. Vyzvednutí léků.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní.