SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství. Expresní přeprava zásilek. Expresní balíková služba. Přeprava: - paletová - balíková - celovozová - letecká a námořní. Logistika.

Taxislužba. Drink servis. Sleva 10% pro stálé klienty.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava. Spedice. Opravy: - osobní autobobily - nákladní automobily - užitkové automobily.

Autodoprava, doprava: - silniční nákladní (kamionová) - mezinárodní (po celé Evropě) - vnitrostátní (tuzemská) v rámci České republiky - přeprava zásilek (kusové, celovozové) včetně překládky a uskladnění zboží - zasilatelství - mezinárodní a vnitrostátní spedice, vytěžování - transport, logistika. Používaná vozidla jsou pojištěna v ...

Ochrana objektů a osob, bezpečností poradenství, pořadatelské služby a zebezpečení akcí, autodoprava, catering, úklidové práce.

Stavební a obchodní společnost. Činnost: -provozování drah a drážní dopravy -technický dozor a údržba -odborná poradenská činnost v oblasti železniční dopravy -nákup a prodej železničního materiálu -likvidace nežádoucí vegetace -bytová a občanská výstavba.

Autodoprava a jeřábnické práce s hydraulickou rukou. Přeprava stavebních materiálů, lešení a bednění, stavebních buněk a skladovacích kontejnerů, palivového dřeva: - vozy s hydraulickou rukou s dosahem až 16, 5m i vlekem - valníkový vůz IVECO a dvěma dodávkovými vozy.

Stěhování: - obytných prostor, bytů - firem, institucí - likvidace pozůstalosti - vyklízení prostor - montáž, demontáž a uskladnění nábytku.

Strojírenská výroba, kovovýroba, práce. Výroba: - ocelové konstrukce - jednodušší stroje a zařízení. Povrchová úprava kovů. Výroba: - plastové láhve. Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní. Výhradní zastoupení pro Českou republiku servis, montáž: - speciální záchytný letecký systém firmy AERAZUR France ...

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Sídlo firmy: - Poláškova 1190/40, Ostrava - Radvanice.

Stěhovací služby: - stěhování bytů, domů, kanceláří, provozoven, skladů. Možnost zapůjčení balících krabic. Likvidace pozůstalostí.

Stěhování: - bytů, kanceláří - zahraniční, mezinárodní - i v noci. Doprava: - vnitrostátní přeprava nákladů.

Služby: - stěhování kanceláří, firem, domácností - stěhování těžkých břemen - likvidace pozůstalosti.

Úklidové služby: - čištění koberců, čalouněného nábytku - mytí oken, skleněných ploch - pravidelný i jednorázový úklid - úklidy v bytech a organizacích - čištění vertikálních žaluzií. Stěhování: - komplexní stěhovací služby - likvidace pozústalostí - stěhování těžkých břemen.

Stěhovací služby, stěhování: - byty, kanceláře, klavíry, trezory - velkoobjemové stěhování budov - tuzemské i zahraniční. Likvidace pozůstalosti. Úschova - nábytek. Veškeré stěhovací práce jsou pojištěny. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 tuny - dodávková - nosnost 1, 4 tun a 12 m3. Malířské a úklidové práce.

Půjčovna: - stěhovací krabice zdarma. Stěhování po celé ČR: - byty a kanceláře - archívy, knihovny - sklady - těžké břemena (klavíry, piána, trezory) - kancelářská technika, počítače, tiskárny, kopírky - mezinárodní stěhování.

Autodoprava, přeprava. Stěhování bytů, kanceláří, firem.

Stěhování a různé přepravní služby, dodávkovou a osobní dopravu v rámci vnitrostátní a mezinárodní dopravy.

Spedice. Logistika. Zajištění nadrozměrné přepravy.