SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - průmyslové, komerční, obytné budovy, byty - komunikace - liniové stavby - rekonstrukce, modernizace. Projektová a inženýrská činnost. Prodej stavebního materiálu a sypkých hmot. Nákladní doprava a zemní práce.

Technické činnosti v dopravě, služby: - vodorovné dopravní značení komunikací, parkovišť a ostatních ploch.

Autodoprava: - sypké materiály. Prodej a dovoz: - betonové směsi - štěrk - struska - písek - kamenivo - štěrkodrť - okrasný štěrk - okrasné valouny: - malé a velké - světlé - cement. Mezinárodní nákladní autodoprava a spedice.

Nákladní silniční doprava: - tuzemská, vnitrostátní - mezinárodní, zahraniční.

Doprava: - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní. Spedice.

Autobazar, prodej: - ojeté automobily, auta, vozy. Autodoprava: - nákladní silniční doprava mezinárodní, expresní NON-STOP autodoprava Evropa dodávkovými vozidly (dodávky, pick-up). Spedice, spediční služby, celní poradenství.

Pobočka. Zasílatelství: - mezinárodní (zahraniční) - tuzemské (vnitrostátní) - přeprava celovozových i kusových zásilek - silniční nákladní doprava, autodoprava - celní sklad, celní služby.

Autodoprava, doprava: - nákladní tuzemská, vnitrostátní.

Taxislužba: -Orlová-tel.: 800 112 113 -Ostrava-tel.:800 600 150 -Bohumín-tel.:800 112 113 -Havířov-tel.:800 254 254.

Autodoprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní doprava.

Autodoprava, nákladní doprava, kamionová doprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční.

Audodoprava, doprava: - mezinárodní kamionová přeprava - spedice - rezervace trajektů.

Kurýrní společnost. Přeprava kusových zásilek.

Výstavba: - vodohospodářské stavby - pozemní stavby - inženýrské sítě. Speciální demoliční práce. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje, těžká mechanizace, nákladní auta. Přeprava stavební techniky. Sídlo firmy: - Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov.