SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Autodoprava. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Nákladní doprava: - tuzemská - mezinárodní.

Dopravní služby: - nákladní doprava - příležitostná osobní doprava.

Opravy, údržba: - automobily, vozidla, vozy. Práce: - autoklempířské, karosářské - autolakýrnické, autolakovna. Doprava, autodoprava: - nákladní přeprava do 2, 5 t.

Kontejnerová doprava AD 5t. Odvoz stavebních a jiných sutí včetně uložení na skládku. Dovoz štěrků, písků a jiných materiálů. Provádění stavebních prací, stavební práce. Novostavby - rekonstrukce. Zateplování budov. Rekonstrukce bytových jader.

Služby: -prodej dopravních značek a příslušenství -instalace definitivního dopravního značení -instalace a údržba dočasného dopravního značení, vč. osvětlení za snížené viditelnosti -vodorovné dopravní značení -ohrazování výkopů.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Přeprava: - paletové zboží - kusové zásilky.

Přeprava zboží po celé Evropě, od expresních přeprav 1 palety, až po velkoobjemové přepravy. Sídlo firmy: - Nový Jičín, Palackého 25.

Dopravní a spediční společnost. Nákladní silniční doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Spedice. Přeprava zboží po celé Evropě: - dokládkové zásilky - sběrné zásilky - termínované zásilky - chladírenské zboží - nadrozměrné náklady - celovozové zásilky. Komplexní logistické služby. Skladování zboží.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní - spedice.

Autodoprava, přeprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Silniční nákladní a kamiónová doprava: - mezinárodní a vnitrostátní, tuzemská. Autodoprava, spedice.

Komplexní spediční služby, spedice. Autodoprava, přeprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská - zasílatelství.

Stavební firma, činnost, práce, stavby, stavba, výstavba: -zemní, výkopové práce -inženýrské sítě -výkop základů rodinných domů, základy -protlaky pod komunikacemi (do průměru 150 mm) -demoliční, bourací práce -výstavba, oprava chodníků, zámkové dlažby -řezání asfaltu a betonu -drtič stavebního odpadu(drtící jednotka ...

Dopravní společnost: - kamiónová autodoprava - silniční nákladní doprava, přeprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Spedice. Autodoprava: - kamionová - mezinárodní - vnitrostátní.

Výroba: - vodorovné dopravní značení, značky.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Autobusová, dálková přeprava osob. Prodej: - náhradní díly na automobily.