SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava, přeprava: - mezinárodní a vnitrostátní kamiónová doprava - nákladní doprava tuzemská - sklápěcími vozy. Nákup, prodej - kovový odpad, šrot. Prodej, rozvoz - pohonné hmoty.

Zajištění mezinárodní a dopravní spedice. Přeprava zásilek.

Čištění komunikací. Převoz sypkých materiálů.

Autodoprava, zasilatelství, spedice: - vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství - tuzemská a zahraniční nákladní doprava, kamionová doprava - logistika.

Pronájem, dodávka, montáže, poradenství: - dopravní značení - semafory - dopravní značky, dopravní zrcadla - informačně orientační značení - zpomalovací prahy - značení cyklotras.

Autodoprava. Mezinárodní, vnitrostátní kamiónová doprava. Chladírenské vozy.

Práce: - zednické - malířské - stěhovací - zemní.

Stavební práce, činnost: - zemní a výkopové práce mikrorypadlem (pásový bagr). Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní.

Pobočka. Doprava: -kamiónová, mezinárodní -letecká, námořní, železniční. Spedice. Celní, deklarační služby. Logistika, skladování, poradenství.

Autodoprava, nákladní silniční přeprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Údržba a provoz komunikací : - výtluky - vysprávka živičnou směsí - asfaltové, betonové plochy - údržba, čištění - odvodnění silnic - zemní práce - sečení - travní porost, ořez keřů a stromů, kácení - dlaždičské práce. Údržba dopravního značení. Doprava: - čištění komunikací - strojově - práce stavebních mechanizmů. Opravy a ...

Autodoprava: - mezinárodní, vnitrostátní - přeprava nákladů, osob - stěhování - vyklízecí práce.

Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava mezi státy Evropské unie (EU), i odvoz částečných nákladů - mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství.

Služby: - skladové, veřejný celní sklad - spedičně logistické, logistika - mezinárodní zasilatelství. Autodoprava: - nákladní doprava vnitrostátní i mezinárodní - kamionová doprava, TIR.

Autodoprava. Nákladní automobilová (kamionová) přeprava. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní.

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní. Stěhovací služby. Stěhování bytů, kanceláří a likvidace pozůstalostí.

Autodoprava, nákladní přeprava: - doprava sypkých materiálů, sypké materiály - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Zemní a výkopové práce. Silniční doprava - nákladní: - vnitrostátní.

Autodoprava - silniční nákladní doprava, dodávková: - tuzemská, vnitrostátní - rozvoz zboží.

Prodej a montáž: - okna - dveře. Zednické práce. Likvidace stavebního odpadu. Autodoprava mezinárodní.

Autodoprava, přeprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Výroba prototypových dílů pro pohonné jednotky vozidel Off-road. Doprava, autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní - kamionová - kontejnerová. Autoservis, servis, autoopravna, oprava: - nákladní automobily, vozy TATRA, T815 - agregáty, úpravy agregátů. - náhradní díly, autodíly na vozidla TATRA (T613, T815).