SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Doprava Mniší
Firma Doprava Mniší se specializuje na autobusovou dopravu osob v České republice i v zahraničí. Jejich vozový park zahrnuje 4 komfortní autobusy pro 20 až 50 osob, provozované profesionální a zkušenou posádkou. Spolupracují s Klubem Českých Turistů, sportovními kluby, školami a cestovními kancelářemi12. Můžete si také pronajmout jejich cyklovozík.
Doprava Mniší
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby - autobusová doprava autobusy VOLVO BERKHOF B10M, KAROSA LC 736

Autodoprava: - silniční doprava nákladní tuzemská, vnitrostátní.

Internetový prodej, asistenční nákup - nábytek, bytové doplňky nákup v IKEA, IKEA fórum Internetový prodej - nábytek, bytové doplňky nákup v IKEA, IKEA fórum Zásilková služba

Mezinárodní dodávková autodoprava.

Autodoprava: - soukromá dopravní zdravotnická služba - osobní doprava, sanitky (sanitka), sanitní doprava - převoz pacientů a imobilních osob.

Spedice. Doprava nákladní: - vnitrostátní, mezinárodní, kamionová doprava.

Služby: - silniční nákladní doprava - spedice, logistika - kusové zásilky, celovozové náklady - přeprava nadrozměrných a nebezpečných nákladů, ADR.

Kamenolom, lom. Těžba, výroba, úprava, prodej, doprava: - přírodní kámen - přírodní drcené kamenivo (prané, vyráběné suchou cestou, neprané) - štěrkopísek. Kolejová vlečka s kapacitou nakládky cca 60 vagónů denně. Spediční činnnost: - společnost upřednostňuje prodej kameniva s dopravou (přeprava nákladními automobily). Specializace: ...

Taxislužba. Přepravy pro cestovní kancelaře a penziony. Přeprava vice osob SUV. Svatby, doprava děti do školních zařizeni. Odvoz a dovoz zásilek. Zprostředkování: - nákladní doprava.

Autodoprava, doprava: - mezinárodní kamionovou přeprava ovoce, zeleniny se zaměřením na Španělsko, Portugalsko, Itálie, Holandsko. - mrazírenské návěsy.

Pobočka - Divize Doprava. Poskytování plného dopravně-mechanizačního servisu a realizace zakázek v oblasti zemních prací. Přeprava, doprava nákladní. Zemní práce.

Organizace rehabilitačních zájezdů - pořádání výletů Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - hromadná přeprava osob

Výroba: - stroje na obrábění kamene. Výroba, zpracování: - kamene (Šumperk). Obrábění kovů. Opracování kamene. Hostinská činnost. Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními ...

Autodoprava: - nákladní doprava vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční kamionová doprava.

Mezinárodní kamiónová doprava nákladní a spedice: - přeprava, služby mezinárodní i vnitrostátní dopravy - nákladní doprava - kamionová doprava - dodávková autodoprava - logistika - nadrozměrné náklady - skladování a skladovací služby.

Spediční služby. Vnitrostátní a mezinárodní spedice. Kusové i celovozové zásilky v rámci Evropské unie Provozovna: - Martinovská 3244/42 (DPO), 723 00 Ostrava - Martinov.

Služby: - logistika - vnitrostátní a mezinárodní zasílatelství.

Jádrové vrtání betonu, zdiva, železobetonu. Stavební a bourací práce. Elektroinstalace. Autodoprava.