SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Výkup, sběr, zpracování: -druhotné suroviny -barevné kovy (měd, mosaz, bronz, olovo, hliník, nerez a jiné) -železo, kovový šrot -papír. Zajištění odvozu vlastním vozem. Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava.

Prodej, dodávka, instalace: - svislé dopravní značení - přechodné dopravní značení - dopravní zrcadla - zpomalovací prahy. Komplexní servis: - trvalé svislého dopravního značení. Pokládka, obnova, odstranění. - vodorovné dopravní značení. Vyřízení povolení na úřadech. Projekční činnost.

Cestovní kancelář: - prodej zahraničních zájezdů (Chorvatsko, Řecko) - pobyty u moře. Autodoprava, doprava: - autobusová - osobní přeprava.

Autodoprava, přeprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny: - zahraniční - tuzemská. Prodej: - autodíly - autodoplňky. Autoservis, autoopravna, oprava, servis.

Vývoj, konstrukce, výroba: - jednoúčelové stroje - manipulátorů - ocelové konstrukce - práškové lakování - stěhování a instalace strojů, výrobních technologií - zelená úsporám.

Technické služby: - úprava a údržba městské zeleně. - zahradnické práce - čištění města - údžba komunikací - správa veřejného osvětlení - správa hřbitovů, parkovišť a veřejné WC - nakládání s odpady - autodoprava a kontejnerová doprava - výkopové práce - správa městského hřbitova.

Spedice, logistika. Nákladní doprava, přeprava: - silniční - kamiony - letecká - lodní. Kontejnerizace. Speciální překládky zboží.

FREE ZONE OSTRAVA a.s. - svobodné celní pásmo. Služby: -svobodné celní pásmo -komplexní celní služby -skladování ve svobodném celním pásmu -možnost výrobní činnosti ve svobodném celním pásmu -poradenská činnost

Pobočka. Prodej, velkoobchod: - zdvihací zařízení - vázací prostředky - řetězové, lanové, textilní vazáky - elektrické lanové navijáky - stavební vrátky - kovářské výhně - elektrické ventilátory.

Autodoprava: -osobní doprava -přeprava osob. Služby: -taxi, taxislužby nonstop. Výroba elektromotorů do praček.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní, tuzemská - do 3, 5 tuny - stěhování firem.

Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava -zahraniční, mezinárodní kamionová -vnitrostátní, tuzemská.

Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava -vnitrostátní, tuzemská -dodávkové, užikové vozy. Výroba, prodej: -plechové blatníky na jízdní kola -řídítka na jízdní kola, koloběžky.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava (AVIA FORD TRANSIT).

Autodoprava, doprava: - silniční nákladní (kamionová) - mezinárodní (po celé Evropě) - vnitrostátní (tuzemská) v rámci České republiky - přeprava zásilek (kusové, celovozové) včetně překládky a uskladnění zboží - zasilatelství - mezinárodní a vnitrostátní spedice, vytěžování - transport, logistika. Používaná vozidla jsou pojištěna v ...

Stavební a obchodní společnost. Činnost: -provozování drah a drážní dopravy -technický dozor a údržba -odborná poradenská činnost v oblasti železniční dopravy -nákup a prodej železničního materiálu -likvidace nežádoucí vegetace -bytová a občanská výstavba.

Strojírenská výroba, kovovýroba, práce. Výroba: - ocelové konstrukce - jednodušší stroje a zařízení. Povrchová úprava kovů. Výroba: - plastové láhve. Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní. Výhradní zastoupení pro Českou republiku servis, montáž: - speciální záchytný letecký systém firmy AERAZUR France ...

Mezinárodní letiště Ostrava-Mošnov. Doprava, přeprava: - letecká. Prodej, rezervace: - letenky, letenek.

Taxislužba: - osobní - drink servis - letištní a firemní transfery.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní doprava - zahraniční, mezinárodní nákladní přeprava - komplexní rozvozní služby - expresní přeprava - stěhovací služby.

Nabízíme vnitrostátní autodopravu k přepravě zboží, pevného i sypkého materiálu v celé ČR. Provádíme zemní a výkopové práce v okresech Nový Jičín, Ostrava, Opava.