SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Doprava Mniší
Firma Doprava Mniší se specializuje na autobusovou dopravu osob v České republice i v zahraničí. Jejich vozový park zahrnuje 4 komfortní autobusy pro 20 až 50 osob, provozované profesionální a zkušenou posádkou. Spolupracují s Klubem Českých Turistů, sportovními kluby, školami a cestovními kancelářemi12. Můžete si také pronajmout jejich cyklovozík.
Doprava Mniší
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Taxislužba. Drink service. Doručení zásilek.

Zemní práce. Zprostředkování nákladní a kontejnerové dopravy. Demolice. Odstraňování staveb. Inženýrské sítě.

Provoz: - taxi služba Přeprava: - kusové zásilky.

Autodoprava: - autobusová. Cestovní kancelář. Nákladní autodoprava: - tel. 553651440, 553651464, 736632988 - e-mail: autodoprava@kozaktour.cz

Auto Valach. Autobazar. Prodej: - ojeté automobily, vozidla zn. Škoda, Opel, Renault, Volkswagen. Autodoprava - dodávkové vozidlo do 3, 5 t. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Přeprava zboží a materiálu. Půjčovna, pronájem: - autoboxy, střešní boxy.

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autoservis. Opravy, servis: - automobily. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Kontejnerová doprava. Autodoprava - Avia 3 t. Přeprava, odvoz: - sutě, drtě, recykláty - štěrky, písky, betony - stavební stroje, lešení - uhlí, dřevo, jiná paliva - železný šrot, papír - autovraky - paletované a kusové zboží - komunální a domovní odpad.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Sklápěcí přeprava. Opravy, servis: - nákladní vozidla. Provozovna: - Pod Hanuší 679, Hradec nad Moravicí.

Autodoprava: - silniční nákladní - vnitrostátní - mezinárodní. Doprava chladírenskými vozy. Spedice, spediční činnost.

Zemní a výkopové práce pásovým minibagrem Caterpillar 302, 5 a traktorbagrem 432 E2. Terénní úpravy: - smykovým pásovým nakladačem CAT 279C. Autodoprava: - kontejnerová Avie A75.

Autodoprava Opava - auto s rukou a kontejnery. Kontejnerová vozidla s užitečnou hmotností 6 t. Pronájem kontejneru. Dovoz, odvoz: - písek - štěrk - beton - uhlí - palivové dřevo - sutiny - stavební odpad - materiál na paletách (valník - plato). Dodávka, rozvoz: - palety, dřevěné euro palety. Topení, voda, plyn.

Autodoprava, silniční doprava: - nákladní vnitrostátní - nákladní mezinárodní.

Stavební firma: - stavby na klíč - zařízení projektové dokumentace - rekonstrukce staveb - zednické práce - klempířské práce - sádrokartonářské práce - zateplování objektů a podkroví Autodoprava - kontejnerová doprava.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Dopravní služby: - nákladní doprava - příležitostná osobní doprava.

Kontejnerová doprava AD 5t. Odvoz stavebních a jiných sutí včetně uložení na skládku. Dovoz štěrků, písků a jiných materiálů. Provádění stavebních prací, stavební práce. Novostavby - rekonstrukce. Zateplování budov. Rekonstrukce bytových jader.

Dopravní a spediční společnost. Nákladní silniční doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Spedice. Přeprava zboží po celé Evropě: - dokládkové zásilky - sběrné zásilky - termínované zásilky - chladírenské zboží - nadrozměrné náklady - celovozové zásilky. Komplexní logistické služby. Skladování zboží.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní - spedice.