SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Autodoprava, doprava: - mezinárodní, nákladní, kamionová.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál, řezivo, železo, písek, štěrk, řemeslnické potřeby, nářadí, barvy, spojovací materiál, elektromateriál, žebříky, brikety. Půjčovna nářadí, lešení. Přistavení kontejnerů na odvoz odpadu. Doprava.

Bývalé Technické služby města Hranic. Autodoprava: - nákladní - práce speciálními mechanizmy. Oprava, údržba: - komunikace, silnice - elektrozařízení - elektrické instalace. Likvidace: - odpady (tuhé i komunální) Provozování skládky odpadů. Zahradnické služby: - údržba zeleně - ruční a strojní čištění ploch. Hřbitovní ...

Nonstop taxislužba po celé evropě pro jednotlivce i firmy. Možnost fakturace pro firmy i jednotlivce. Expresní přeprava menších zásilek. Transféry Z a na letiště po celé evropě.Víkendové Help drink taxi.

Stavební činnost: - stavby, rekonstrukce rodinných domů - zateplování - montáž sádrokartónu, půdní vestavby - zednické, řemeslnické práce - kontejnerová autodoprava.

Autobusová doprava: - tuzemská i zahraniční doprava osob - zvláštní linková doprava pro město Hanušovice - minibus Ford Transit pro 16 osob - minibus Fiat Ducato pro 16 osob - minibus Peugeot Boxer pro 8 osob. - autobusy Renault pro 45 - 49 osob Cestovní kancelář: - zájezdy do termálních lázní Zalakaros - turistické zájezdy - ...

-Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Silniční doprava sklápěcí soupravy a návěsy -Prodej a doprava kameniva a štěrkopísku

Přeprava, autodoprava: - pohonné hmoty, asfaltů a plynů.

Cestovní agentura. Mezinárodní osobní doprava. Vinotéka. Dovoz a realizace ALGINIT pomocná půdní látka (hnojení, krmení).

Kamenictví: - zpracování kamene - žulové dlažby - mramorové dlažby, - teracové dlažby - pomníková výroba - návrhy pomníků - hřbitovní doplňky - schody, stoly, kuchyňské desky - parapety, kamenné drtě, okrasné kameny - zlacení, stříbření - autodoprava do 25t.

Autodoprava: - autodoprava vozem LIAZ -kontejner s hydraulickou rukou. - zemní a práce pásovým bagrem kubota 4t.

Činnost: - komplexní logistické služby v oblasti skladování a sekundárního transportu - outsourcing

Nabízíme služby: - tuzemská a zahraniční autobusová doprava, cykloturistika, vodní turistika, lyžování, doprava kol, lodí a sportovního vybavení vlastními přívěsy. Nabídka využití půjčovny přívěsů.

Stavební firma. Práce: - zednické, zednictví - zemní a výkopové - přípravné práce pro stavby. Realizace: - kanalizace - zámková dlažba. Autodoprava, nákladní kontejnerová doprava do 3, 5t - AVIA.

STK - měření emisí. Provoz - autodoprava do 3, 5t. Půjčovna: - dodávky - mikrobusy - osobní automobily. Kavárna.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová přeprava: - sypké hmoty.

Autodoprava: - doprava nákladním vozem MAN s třístranným sklápěčem (Avia A3, uhlí, štěrku, písku a jiných stavebních materiálů. Vůz má nosnost 4 tuny a rozměry nákladní části pro 6 palet. TAXI služba.

Stěhování: - kanceláří - bytů - sklepů - trezorů - uměleckých předmětů - archivů. Soudní stěhování. Vyklízecí práce. Rozvozy : -stavebního materiálu -bílé techniky -nábytku.

Služby - nákladní doprava, přeprava sypkých materiálů sklápěcími vozy - Tatra T 815

Zasílatelství, mezinárodní kamiónová spedice: - přeprava po zemích EU - autodoprava, kamionová doprava, přeprava osob, doprava osob na letiště.

Doprava: - spedice - stěhování - vyklízení. Ozvučení.