SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Mezinárodní kamionová doprava: -50 tahačů převážně Volvo a MAN -20 chladících návěsů min.délky 13, 5m -23 plachtových návěsů min.délky 13, 5m -7 mega plachtových návěsů -2 malé soupravy. Sídlo v Praze.

Expresní kurýrní služba působící v Olomouci, která se specializuje na expresní přepravu zásilek do velikosti 50x30x20 cm a hmotnosti do 10 kg. Zásilky jsou přepravovány v čase podle vašeho požadavku našimi cyklopřepravci, případně vozidly.

Nabídka odtahové a silniční služby, kontejnerové dopravy či převozu vozidel.

- - kontejnerová dopravakontejnery různých velikostí s možností dlouhodobého pronájmu Dovoz a odvoz sypkých materiálu, suti, dřeva a stavebního materiálu Likvidace odpadu, ... Zemní a výkopové práce, ... Realizace - kanalizační přípojky, ...

Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 1.2t

Autodoprava - nákladní vnitrostátní

Autodoprava: - dodávka do 500 kg - dodávka do 1500 kg - dodávka do 2500 kg - přeprava veškerého materiálu kromě nebezpečného odpadu - možnost dovozu a vývozu z a do zahraničí.

Nákladní vnitrostátní doprava

Kontejnerová doprava Nákladní doprava Zemní a výkopové práce

Nákladní doprava - vnitrostátní Maloobchod

Autodoprava - nákladní voza - do 3,5t - dodávky

Export,import: - přírodní produkty - produkty zdravé výživy - bio potraviny. Tělová kosmetika URTEKRAM: - 100% rostlinný původ bez konzervačních látek,obsahuje bio suroviny.

Nákladní doprava Nákladní doprava

Přeprava - sypké hmoty Půjčovna - HAKI lešení Zemní a výkopové práce

Cisternová přeprava ADR. Nákup a prodej PHM. Provozovna: Pavlovická 2 A, Olomouc.

Autobusová přeprava osob v tuzemsku i do zahraničí. Linková přeprava osob. Zájezdová doprava.

Silniční motorová doprava - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní

Taxi služba: - přeprava osob v ČR a zahraničí - přeprava drobných nákladů.

Taxi služba: - přeprava osob po celé ČR i do zahraničí klimatizovaným vozem Opel Omega. Odtahová služba Přeprava zboží v přívěsném vozíku do hmotnosti 550kg.