SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
železniční stanice - vlakové nádraží doprava -osobní -nákladní

železniční stanice - nádraží přeprava -osobní -nákladní

České dráhy-generální ředitelství:

železniční stanice - vlakové nádraží doprava -osobní -nákladní

železniční stanice - vlakové nádraží doprava -osobní -nákladní

železniční stanice - vlakové nádraží doprava -osobní -nákladní

Doprava: -silniční -kamionová -expresní kusová (individuální) -sběrná -letecká -kurýrní -cargo -námořní -kontejnerová -kusová -konvenční -jakékoliv jejich kombinace. Mezinárodní spedice.

Poradenství: - technické práce v odpadovém a vodním hospodářství. Prodej: - protiplísňové přípravky. Služby: - čištění vody - stavební činnosti v životním prostředí. Autodoprava: - osobní a nákladní přeprava.

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní doprava - spedice Opravy: - motorová vozidla.

Naše firma vznikla v r. 2008 a má najeto více jak 100 000 km ke spokojenosti všech zákazníků. Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravu za nejlepší ceny !!!

Prodej: - stavební materiály. Stavební práce. Autodoprava.

Dopravní agentura, tuzemsko i zahraničí Provoz: -mikrobusy -osobní vozy -autobusy (7-50 osob).

Služby: - expresní přeprava zásilek po Olomouci - spolehlivé doručení od převzetí zásilky do 30 minut - při nedodržení časového limitu vrácení peněz - květiny - zásilka maxinálně 5kg - rozměry 50x30x15cm - tubusy.

Velkoobchod: -ovoce -zelenina. Autodoprava nákladní CZ, EU Gastro provoz: rozvoz obědů po Šternberku, Olomouci a okolí.

Provozujeme půjčovnu užitkových vozů typu Renault Master. Umožňujeme zapůjčení na několik hodin, dnů či na měsíc. Možnost zapůjčení vozu i s řidičem. Nabízíme služby autodopravy do 1, 5 tuny po celé České republice i Evropě.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava vozidly do 3, 5 t. Vnitrostátní a mezinárodní doprava vozidly nad 3, 5 t. Vnitrostátní a mezinárodní spedice. Stěhování.

Doprava a spedice: -skladování -doprava a spedice -logistika -celní deklarace Centrála Otrokovice

Taxi služba: - přeprava osob a zásilek - přeprava vozíčkářů - šesti-místné přepravy osob + transfer servis - přeprava na letiště - help prink - 19 osobních vozů (4/6 míst, 1/vozíčkář, 14/5 míst).

Doprava - nákladní vnitrostátní - do 12t Bourací a demoliční práce Výkopové práce

Doprava: - autobusová vnitrostátní i mezinárodní - autobusy pro 49 a 20 osob.

Stavební a výkopové práce: Pronájem: - stavební stroje a vozidla. - bagry, kontejnerové auto, vibrační válec, bourací kladivo - stavby chodníků, komunikací, všechny druhy přípojek - stavby domů, garáží, plotů -prodej štěrků a písků Nákladní doprava. Možnost uložení sutě a zeminy na skládku.

Železniční přeprava v rámci východní Evropy. Přistavení soukrmých vagónů. Nákup a předáníželezničních zásilek. Dohled nad přepravou. Přakládka na soukromých terminálech na hraničních přechodech do Ruské federace.