SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Mezinárodní autodoprava.TIR. - skladování - nákladní myčka - servis nákladních vozidel

Celní deklarace: - vyhotovování dokumentů JCD, EUR, T1 - poskytování celní záruky za úhradu celního dluhu - zastoupení deklaranta při celním řízení - odborná pomoc při řešení celní problematiky - aktivní zušlechťovací styk - poskytování ručení v celním režimu tranzitu - zjednodušená celní řízení. Sklady obchodního zboží, celní ...

Služby: Výroba a prodej kontejnerů na zakázku. - odvoz písku, sutě a stavebního materiálu - odvoz komunálního a lehkého odpadu - odvoz větví a kompostovaného listí - přeprava menších strojů (např. bobiků) - doprava stavebního materiálu autem Liaz sklápěcí.

Oprava: - zemědělské stroje - traktory. Kovoobráběčství. Zámečnictví. Truhlářství. Silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků. Výroba zemědělských strojů. ...

Autodoprava. Vnirostátní a mezinárodní zasílatelství.

Autodoprava: - AVIA - Valník.

Provádíme: - likvidace běžných odpadů - nákladní vnitrostátní doprava.

Spediční činnost. Mezinárodní doprava. Mezinárodní zasílatelství. Přeprava ADR. Ostatní služby: - skladování, celní řízení, zpracování Intrastat, služby s přidanou hodnotou .

Činnost: - stavby na klíč - pokládka dlažby - sádrokartonářské práce - nákladní autodoprava - výroba a doprava betonu. Maloobchod, prodej: - stavebniny - prodej uhlí a paliv.

Činnost: - nákladní autodoprava

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní, - mezinárodní.

Autodoprava nákladní.

Zemní práce. Autodoprava. Práce: - čištění vodotečí a melioračních kanálů, odpadů, rybníků - úprava plání a svahů - výkopové práce - zpevněné a nezpevněné cesty - panelové plochy - demoliční práce - nakládání autodoprava - autodoprava sypký hmot - sečení travních porostů.

Prodej: -motorové pily HUSQVARNA -řetězy na veškeré motorové pily. Doprava: -silniční nákladní.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová autodoprava.