SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Výroba: -výroba lisovacích a tvářecích nástrojů -výroba svářecích, upínacích a měřicích přípravků -obrábění kovů, plastů -přesné obrábění -zámečnické práce -lisařské práce -povrchové úpravy - práškování. Služby: -zámečnické, lisařské práce. Povrchové úpravy kovů-práškování. Technologické zázemí: -pásová pila, ...

Přeprava osob minibusy a osobními automobily. Zajistíme přepravu v rámci ČR i po celé EU. Naše luxusní vozy vás přepraví kamkoli budete potřebovat. Přepravíme bez problémů i rozměrnější zavazadla, jako jsou kola či motorky.

Práce: -stavební (komplexní dodávka staveb na klíč) -rekonstrukce staveb. Práce: -zámečnické -truhlářské -klempířské -elektroinstalační. Doprava: -nákladní, PV3S-sklápěč, LIAZ-valník s rukou a vlekem. Zemní práce: -UNC 061, buldobagr Bělorus.

Stavební činnost - zemní práce. Nákladní dorava - přeprava odpadu, zemědělských komodit, sypkých hmot. Rostlinná výroba - pěstování ploditn: řepka, pšenice, ječmen, hrách. Živočišná výroba - chov skotu a prasat.

Výroba, služby: -přípravné práce pro stavby (bourací práce, výstavba kanalizací a vodovodu, odvodnění pozemků, terénní úpravy.....) -autodoprava vozidly nad 7, 5t.

Služby a práce v oblastech dopravního značení, technických služeb a stavebních prací: - Svislé a vodorovné dopravní značení - Technické služby pro pozemní komunikace - Stavební práce

Služby: -vnitrostátní, mezinárodní kamionová a nákladní doprava -logistické služby.

Autodoprava, přepravní služba: - kurýrní služba - přeprava osob - expresní přeprava - spediční služby - speciální přeprava skeneru DNA Překlady a tlumočení.

Služby: -mezinárodní automobilová doprava převážně velkoobjemovými vozidly -pouze do zemí západní a jižní Evropy -vozový park 12 vozidel -doprava nákladní, osobní -spedice.

Služby: -vytěžování -nákladní doprava.

Služby: - kamionová doprava vnitrostání, mezinárodní - spedice

Služby, práce: -autodoprava -zemní práce -realizace staveb -prodej písku.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3,5 tuny, - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3,5 ...

Služby: Expres kurýr - čas doručení 2 - 10 hodin v ČR -expresní doručování zásilek v nejkratším čase kurýrem -expres kurýrní přeprava zásilek -okamžitá přeprava urgentních zásilek, dokumenty, balíky, zboží, formou ze stolu na stůl -messenger. Dnes Vyzvedneme - Dnes doručíme. Rychlost doručení je prioritou.

Logistické centrum D1 - Jihlava, 58811 Střítež u Jihlavy 3 Doprava: -kamionová doprava tuzemská i mezinárodní -expresní přeprava -přeprava nebezpečného zboží ADR: vozidla s nosností do 24t vozidla s nosností do 3, 5t vozidla s nosností do 1, 5t. letecká osobní a nákladní doprava Spedice: -nejfrekventovanější relace: -Německo, ...

Kontajnerový servis. Služby: -přistavení kontajneru do 24 hodin -kontejnerovou dopravu -pronájem kontejnerů -odvoz suti -odvoz odpadu -likvidace suti -dovoz písku -dovoz štěrku -dovoz dalších stavebních materiálů -připravujeme speciální kontejnery s možností bočního vstupu do kontejneru, který Vám usnadní práci.

Služby: - pravidelná autobusová linková doprava - smluvní zájezdová doprava - městská hromadná doprava (Žďár nad Sázavou, Velké Meziříčí, Nové Město na Moravě) - silniční nákladní doprava - přeprava kapalných látek cisternovými návěsy - přeprava zboží pod řízenou teplotou - logistika. Cestovní kancelář: - Žďár nad Sázavou, ...

Realizujeme komplexní zemní práce a provozujeme autodopravu.

UHELNÉ SKLADY PŘIBYSLAV. Prodej, služby: -uhlí - brikety -paliva a písku, písky labský a omítkový -autodoprava -přistavení kontejnerů na odpad.

Služby: -vnitrostátní nákladní přepravu vašeho nákladu -mezinárodní doprava, export i import na území celé Evropy -zajišťujeme přepravu osob po celé České republice i v rámci celé Evropy za příznivou cenu.

Služby: -vnitrostátní automobilová doprava -mezinárodní automobilová doprava.

Tuzemská nákladní autodoprava: - vůz s hydraulickou rukou (nosnosti 9 tun).