SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Služby: -autodoprava -taxislužba -skladování -expresní zásilková služba.

Autodoprava v rámci České republiky i zahraničí.

přerušeno od 01.04.2014 do 31.12.2019 Autobazar: -vozidla -dovoz automobilů na zakázku -automobily osobní, užitkové všech značek, tuzemské i zahraniční. Motocykly: Opravy, servis a náhradní díly na motocykly. Prodej: použité motorky, nové i použité náhradní díly na motorky. -dovoz.

Služby: -nákladní doprava -těžba a přibližování dřeva -zemní a výkopové práce

Prodej, rozvoz: -hygienické potřeby -toaletní papír, Papírové kapesníky, ubrousky, ručníky, krabice na pizzu rovná 300x300x30 -papírové tácky, kelímky 200-500ml, kelímky na kávu -schránky na toaletní papír, na papírové ručníky -mýdlo tekuté, hotelové -zásobníky na mýdlo -talíře, lžíce, vidličky, nože, napíchávátka -prostředek na mytí ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Silniční dopravní služby od 14.01.2010 do 14.01.2020

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 21.07.2010 do 31.12.2015 Autodoprava

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 11.03.2013 do 31.12.2017 Autodoprava.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.12.2009 do 01.12.2019 Služby: -přeprava osob i nákladů do 470 kg v tuzemsku (Fiat Regata Combi) -přeprava nákladů do 1165 kg v tuzemsku (Renault Trafic).

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.05.2014 do 30.04.2019 Stavební a obchodní firma. Práce: -stavební stavby na klíč, rekonstrukce, projekce, rozpočty -sádrokartonové konstrukce -půdní vestavby -obklady dřevo, kamenina, plasty, keramika -inženýrská ...

Doprava, autodoprava: -osobní autobusová. Batelov - Pelhřimov - Humpolec - Praha a pravidelnou Autobusová doprava na lince Telč-Jihlava. Mimo pravidelné linky nabízíme nepravidelnou autobusovou dopravu (zájezdy atd.).

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.09.2011 do 31.12.2031 Taxislužba.

Autodoprava: -Avia -stěhování.

přerušení: od: 30.6.2014. Autodoprava: -celoevropská automobilová doprava z Třebíče -Polsko, Slovensko, Itálie, Německo, Rakousko -vozíme: textil, nábytek, výrobky ze železa -stěhování: depozitáře, výrobní linky, firmy, muzea, knihovny, kanceláře, soukromé byty, výstavy, obrazy nadstandartní velikosti -působení Jihlava až Brno, Žďár nad ...

Výroba: -motorové vozidla -přípojné vozidlo. Služby: -silniční mezinárodní autodoprava a logistika soudní znalecké posudky v oborech ekonomika strojírenství a strojírenství všeobecné. Šití: -oděvy -sportovní potřeby. Prodej, servis: -lodní motory.

přerušení: od: 22.2.2010 Kamionová doprava - v zemích EU.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -příslušenství -doplňky. Další prodejna: -Smila Osovského 88, Třebíč -tel. 568840733 -provozní doba po-pá 9-11.30, 13-18 so 9-12.

Autodoprava: -vnitrostátní i mezinárodní -dodávková -nákladní souprava 20 tun -nonstop provoz po celé ČR** i do zahraničí -stěhování (stěhovací služba). Prodej a rozvoz: -písek.

Nákladní doprava Výroba - pletené oděvy