SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Výroba: -zboží z plastů, lisování, vstřikování, zpracování plastů. Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní silniční vnitrostátní tuzemská: -TATRA, valnik s plachtou a hydraulickým čelem do 12t.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní: - tuzemská (vnitrostátní) - zahraniční (mezinárodní) - expresní přeprava - zasilatelství - objemné zásilky - letecká doprava - námořní doprava,zajištění trajektů - kontejnerová doprava. Zakázková kovovýroba,výroba: - skladovací a přepravní palety - kontejnery - vozíky. ...

Nákladní doprava Výsadba - vánoční stromky

Předmět podnikání: - mezinárodní zasilatelství - celní deklarace - koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej - zprostředkování obchodu a služeb - směnárenská činnost - silniční motorová doprava nákladní.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní: - vnitrostátní (tuzemská) - mezinárodní (zahraniční).

- - silniční nákladní doprava do 3,5t

Prodej,zprostředkování prodeje: -motorové letouny - nové i starší: -stroje,dříve provozované v Německu nebo Československu -náhradní díly k letounům Cessna,Piper, motorům Textron Lycoming a Teledyne Continental. Služby: -ve spolupráci s Röder Präzision zajišťujeme veškeré opravy,servis a GO motorů Lycoming a ...

Služby: -zasilatelství -spedice,spediční Autodoprava,doprava,přeprava: -vnitrostátní,mezinárodní (zahraniční) -nákladní -valníková.

Doprava,autodoprava: -kamionová - mezinárodní (zahraniční) i vnitrostátní (tuzemská) -přeprava námořních kontejnerů -spedice,spediční činnost.

Doprava,autodoprava: -kamionová - mezinárodní (zahraniční) i vnitrostátní (tuzemská) -přeprava námořních kontejnerů -spedice,spediční činnost.

Výroba, vývoz, export, import: -kovovýroba -výroba zápustkových výkovků děrované, kruhové, tvarované, válcované -prodej hutních produktů a válcovaných ocelí -strojní opracování strojírenských dílů -výkovky strojních součástí jak přímým výrobcům automobilů jako Škoda Auto a.s., Volkswagen AG, tak jejich subdodavatelům, např. společnostem ...

Nákladní doprava vnitrostátní a mezinárodní