SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Přerušení provozování živnosti do 31.12.2015. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní do 3, 5 tuny - vnitrostátní (tuzemská).

Kamionová doprava - mezinárodní a vnitrostátní

Služby: -nákladní autodoprava -rozvozy zboží -dovoz stavebního materiálu -odvoz odpadů -stěhování -stěhování těžkých břemen -bourací a demoliční práce -vyklízení objektů. Likvidace odpadů. Montáže nábytku.

Služby: -kurýrní služba -přeprava expresních zásilek, zasilatelství -spedice, logistika. Doprava: -nákladní -letecká

Bezpečnost práce Fyzické ostrahy objektů - ochrana a ostraha majetku a osob - patrol systém - elektronické zabezpečení a monitorování na PCO - zásahová jednotka - ochrana barů a diskoték - kamerové dohledové centrum Zajištění - požární ochrana Doprava - mezinárodní - do 3, ...

Doprava, přeprava: -osobní autobusová: -NEOPLAN SHD 316 Transliner -NEOPLANy N-122 -mikrobusy -pro školy, cestovní kanceláře, kolektivy. Příjem zakázek-dispečink Non-Stop: tel.:777185454.

Přepravní společnost. Expresní přeprava zboží po celé Evropské unii. Rozvoz zboží po České i Slovenské republice. Živnost ukončena 05/2014.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční).

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní kamionová do 24 tun. Služby: -spedice, spediční -zasilatelství -expresní zásilky -vytěžování vozidel.

Zednické práce. Rekonstrukce: - bytů a rodinných domů - bytových jader. Provádíme i další stavební práce. Rekonstrukce: - zateplení fasády - štukové omítky - zdění ze všech materiálů - betonování, nivelace podlah, pokládka podlah - montáže oken - sádrokartony (stropní podhledy i příčky) - rozvody vody, odpadů a elektro - ...

Cestovní agentura, kancelář: -Specialista na Chorvatsko -pobytové zájezdy tuzemské i zahraniční -ozdravné lázeňské pobyty (Karlovy Vary, Poděbrady, Luhačovice, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně) -Beskydy. Penzion Gaudeamus s celoročním ubytováním: -Beskydy, Velké Karlovice, Pluskovec 765 tel.:571444541 ...

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava a spedice

Obchod se zvířaty určenými pro zájmové chovy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava do 24t

Stavební firma, práce: -zemní a výkopové -těžba a prodej štěrkopísku -realizace staveb -silniční nákladní a osobní doprava.

Maloobchod se sportovním vybavením ve specializovaných prodejnách Výroba sportovních potřeb Meziměstská pravidelná pozemní osobní doprava Silniční nákladní doprava Ostatní ubytování Reklamní činnosti

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby Služby soukromých detektivů Ostraha majetku a osob