Stěhování bytů i firem je možné realizovat jak v mezinárodním, tak i tuzemském měřítku. Součástí stěhovacích služeb bude přesná kalkulace ceny, pečlivá organizace, dostatečné přípravy, bezpečná manipulace a přesto rychlá doprava vybavení na místo určení.

Stěhování: -stěhování po celé ČR + EVROPA -celní služby - deklarace -stěhování bytů, kanceláří, firem -stěhování archivů, knihoven a skladů -stěhování těžkých a rozměrných břemen -balení stěhovaných věcí a nábytku -demontáž a montáž nábytku -pronájem skladových prostor -kompletní stěhování na klíč -vyklízecí práce, likvidace ...

Kompletní stěhovací služby ČR-EVROPA, ZÁMOŘÍ. Firma je držitelem ISO 9001:2001 CERTIFIED. Stěhování: -kompletní stěhování firmy (kancelářské vybavení, výpočetní techniky, archivů, dílen, skladů, zapůjčení přepravek, použití vysokozdvižné plošiny).

Stěhování: -kompletní stěhování firmy, domy, byty, bytů (kancelářské, vybavení, výpočetní techniky, archivů, dílen, skladů, zapůjčení přepravek, použití vysokozdvižné plošiny). Široké spektrum stěhovacích služeb s důrazem na kvalitu a profesionální přístup. Vaše osobní věci pro stěhování zabalíme, naložíme, převezeme, uložíme na Vámi zvolené ...

Služby: - úklidové - firmy, kanceláře, domy, byty - stěhovací, autodoprava - stěhování - likvidace pozůstalostí - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně, úpravy terénů - výkopové, zemní, podlahařské práce - pokládka podlahových krytin, obklady a dlažby - úpravy interiérů.

Stěhování - vyklízení bytů, zahrad, sklepů Odvoz - odpad

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava, stěhování Pravidelné trasy Česká republika - Německo - Nizozemí Finanční služby Realitní činnost - prodej a pronájem bytových i nebytových prostor Stavební činnost - výstavba na klíč, rekonstrukce.

Komplexní stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby. Garance profesionálních služeb, příznivých cen a krátkých dodacích lhůt. Stěhovací práce: -kompletní stěhovací služba s využitím odpovídajících ochranných obalových materiálů -možnost využití služby bez účasti nebo s částečnou účastí zákazníka. Stěhování-těžká ...

Nabízíme běžný úklid kanceláří a provozoven, úklid domácností, úklid po malířích, úklid novostaveb, mytí oken, stěhování a vyklízení objektů, pronájem užitkového vozidla, úklid auta, drobné řemeslné práce a opravy, odklízení sněhu, listí, udržování schůdnosti chodníků, plení záhonů, přesazování květin, masáže, venčení psa, hlídání dětí. Mob.: ...

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce, svařování. Výroba: - mříže - vrata - ploty - zábradlí - lehké ocelové konstrukce. Velkoochod, prodej, dodávka: - hutní materiál - železo. Autodoprava - dodávková doprava, přeprava: - stěhování.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava vozidly do 3, 5 t. Vnitrostátní a mezinárodní doprava vozidly nad 3, 5 t. Vnitrostátní a mezinárodní spedice. Stěhování.

Půjčovna: - vozidla. Přeprava: - vnitrostátní a mezinárodní - zboží - osob. Stěhovací služby.

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -zprostředkování prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid ...

Kompletní stěhovací služby včetně vyklízení a odvozu na skládku.

Zpracování energeticke náročnosti budov, správa a údržba nemovitostí, stavební prace, stěhování, malířského Prace, demolice.

Autodoprava mezinárodní i vnitrostátní - RENAULT, DAF do 3, 5t - CITROËN JUMPER do 1, 6t Autodoprava mezinárodní i vnitrostátní - vozy DAF s přívěsem do 13t Stěhování.

Autodoprava: -dodávková autodoprava -osobní i nákladní přeprava -velký zakrytý vozík. Služby: -stěhování nábytku -přestěhování do nového bytu či domu -možnost pravidelného rozvozu zboží, materiálu i pro firmy -přeprava do školy, k lékaři, na akce a podobně. Zajišťujeme nízké ceny, které jsou přizpůsobeny individuálně každému ...

Autodoprava Stěhování bytů a kanceláří - vyklízení pozůstalostí

Autodoprava Drtílek, doprava, služby: -stěhování -byty, kanceláře -trezory, piana -těžká břemena -vyklízení půdních a sklepních prostor.

Doprava a přeprava zboží, skladování zboží s možným následným rozvozem, stěhování, půjčovna vozidel, opravárenská činnost.

Komplexní hygiena objektů: - úklid, údržba - prodej úklidových prostředků a techniky - prodej mulčovací kůry a posypové soli - osobní a nákladní autodoprava - stěhovací služby - malířské práce - ostraha objektů - péče o zeleň - zimní údržba-odhrnování sněhu - pravidelné denní úklidy objektů - úklidy po stavebních a malířských ...

Autodoprava. Stěhování. Stěhování rodinných domů a bytů, vyklízení půd a sklepů s odvozem na sběrný dvůr. Přeprava menších nákladu do 1400kg vozidlem Mercedes Sprinter 15 m3.

Skladování Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 2, 5t - vozy FORD TRANZIT Stěhování Balení