Stěhování bytů i firem je možné realizovat jak v mezinárodním, tak i tuzemském měřítku. Součástí stěhovacích služeb bude přesná kalkulace ceny, pečlivá organizace, dostatečné přípravy, bezpečná manipulace a přesto rychlá doprava vybavení na místo určení.

Stěhování, autodoprava. Kompletní stěhování bytových i nebytových prostor. Vnitrostátní nákladní autodoprava.

služby Hodinového manžela - pomocníka pro opravy, údržbu, montáže a další pomoc ve vaší domácnosti, kanceláři nebo na zahradě Působíme po celém Libereckém kraji. Přijedeme, zkonzultujeme a provedeme v co nejkratším možném termínu. Nonstop - 24 hodin denně.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader v panelových domech - rekonstrukce zděných koupelen - pokládka podlahových krytin, dlažeb a obkladů – včetně jejich oprav - přípravné práce pro stavby - sádrokartonářské práce - malířské a natěračské práce – v exteriérech a interiérech budov - oprava poškozených fasád (grafity a ...

Autodoprava, expresní zasílatelství, přeprava osob. Provoz expresní vnitrostátní i mezinárodní silniční dopravy vozy od 1 kg do 3, 5 tun. Nabídka stěhování, asistenční služby a přepravy osob mikrobusy.

Stěhování hodinový manžel Elektrikářské práce hodinový manžel Hodinový manžel - vodoinstalatérské práce - zednické práce - elektrikářské práce - stěhování Zednické práce (hodinový manžel) Vodoinstalatérské práce (hodinový manžel)

Stěhování: - nábytek - těžká parta - těžké stroje bez limitní hmotnosti - trezory bez limitní hmotnosti - kopírky, piana, kotle, stroje do 30t

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava. Stěhování.

Zajišťujeme přepravu zboží a stěhování s možností zapůjčení nebo koupě krabic. Při stěhování: - luxusní balicí materiál zdarma - zapůjčení krabic s možnosti koupě. Přeprava zboží do 1500 kg.

Stěhovací služby: -stěhování: -nábytek, klavíry, trezory .

Naše služby: - mezinárodní, tuzemská autodoprava - jeřábnické práce - stěhovací služby.

Mezinárodní a vnitrostátní stěhování nábytku, uměleckých předmětů, starožitností.

Autodoprava v tuzemsku i zahraničí. Vnitrostátní stěhování zařízení, bytů, starožitností, uměleckých předmětů, kanceláří a společností. Mezinárodní stěhování v Evropě i zámoří včetně celního projednání. Kompletní balící služby. Montáže a demontáže nábytku. Skladování. Konzultace.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Nákladní doprava, vnitrostátní a mezinárodní. Spediční činnost. Stěhovací služby: - stěhování bytů, domů. kanceláří. Odtahová služba.

PROVÁDÍ: - stěhovací práce - stěhování těžkých předmětů ( trezory, stroje, piana )

Hodinový manžel: - stěhování - zámečnícké práce, drobné zednické opravy - zahradnické práce - čištění koberců, sedacích souprav - úklidové práce, mytí oken - pomoc s nákupy.

Stěhovací služby. Prodej, balícího materiálu pro stěhování. Realitní služby - Rožnov pod Radhoštěm: - pronájem výrobních prostor - pronájem skladovacích prostor - pronájem kancelářských prostor.

Služby: -stěhování bytů i firem v Brně, po celé ČR, i na Slovensko -nákladní autodoprava v rámci ČR a Slovenska -servis vozidel všech značek.

Služby: -mezinárodní přeprava po celé Evropě -přeprava vnitrostátní -stěhování.

Stěhování Praha, po celé ČR i do zahraničí. Rádi, rychle, bezpečně a spolehlivě zajišťujeme stěhování bytů, kanceláří, státních institucí, rodinných domů.

Specializujem se na vyklízení a likvidace pozůstalostí, bytů, půdních prostor či sklepů včetně odvozu věcí na skládku nebo sběrný dvůr v Praze o blízkém okolí. Také zajišťujeme stěhovaní velkých a těžkých předmětů včetně odborného stěhování pianin, klavírů, trezorů apod. Autodoprava.

Kompletní stěhovací služby bytů, kanceláří i firem. Doprava vnitrostátní i mezinárodní. Realizujeme jak malé stěhování kusového nábytku a vybavení, tak i velké stěhování celých objektů. Montáže i demontáže nábytkových dílů. Úklidové práce - vnitřní i vnější.

Služby: -manipulace těžkých a objemných břemen i v obtížných podmínkách -stroje -trezory -lisy -stěhování.