Stěhování bytů i firem je možné realizovat jak v mezinárodním, tak i tuzemském měřítku. Součástí stěhovacích služeb bude přesná kalkulace ceny, pečlivá organizace, dostatečné přípravy, bezpečná manipulace a přesto rychlá doprava vybavení na místo určení.

Nabídka mezinárodní a vnitrostátní autodopravy, kurýrní služby, expresní přepravy, stěhování těžkých břemen, domácností a vyklízecích prací.

Služby: -stěhování těžkých břemen. -stěhování strojů, trezorů.

Mula s.r.o. provozuje stránky www.mula.cz na zprostředkování stěhování a převozu věcí. Na stránkách www.mula.cz zákazníci vyplní, co a kam chtějí převézt, a počkají si na cenové nabídky od přepravních a stěhovacích firem, z nichž si pak mohou jednu vybrat. V tuto chvíli je v provozu zejména stěhování Praha a stěhování Brno.

Kontejnerová dopravu vozem AVIA, nosnost 3, 5t. Vnitrostátní doprava. Přeprava stavebních strojů. Stěhování. Výkopové práce.

Stěhování bytů, domů, kanceláří a dalších prostor. Přeprava materiálů. Vyklízení domů, bytů a pozůstalostí. Stěhování těžkých břemen a věcí (trezory, piána, ...). Východné ceny Pracujeme NON-STOP. Naše pobočky: HRADEC KRÁLOVÉ, NÁCHOD, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM a ČESKÁ SKALICE Více informací na webu: www.stehovaniMacek.ic.cz nebo nás ...

Veškeré služby spojené se stěhováním a autodopravou. Od stěhování nejcennějších pokladů po stěhování bytů, vyklízení, likvidace, demontáž a montáž nábytku a zařízení, balení, zapůjčení obalů, čištění, úklid, kompletní servis pro opravy a úpravy bytů a domů.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní. Služby: -stěhování nábytku a vybavení bytů a kanceláří -vozidlo DAF 4 t (3 t) skříňový čalouněný objem 37 m3.

Čištění interiérů osobních a užitkových automobilů Náchod, suchou i mokrou cestou profesionálními přípravky a technikou. Čištění čalouněného nábytku Náchod. Dopravní služby, stěhování Náchod.

Naše firma se zabývá stěhovacími službami všeho druhu včetně dopravy s tím spojené novými stěhovacími skříňovými vozy typu Mercedes po celé České republice a všech státech Evropské unie a zajišťuje i všechny další služby s tím související.

Přistavení kontejneru na odvoz suti a jiných odpadů. Provádíme bourací i zemní práce, demolice i odvoz odpadu. Bourání a likvidace objektů i černých skládek. Vyklízíme areály, sklady, kanceláře, byty, chaty, sklepy. Stěhování a vyklízení pozůstalosti. Nákladní autodoprava. Odvoz a vyklízení odpadu, vynosíme odpady i suti. Stěhování nábytku, ...

Komplet stěhování. - bezkonkurenční ceny - svátky a víkendy za stejné ceny - profesionální stěhovací servis - šetrné zacházení s nábytkem - schopnost řešit i neobvyklé požadavky - rozmontování a smontování - montáž a demontáž nábytku - břemena - rozvozy nábytku - likvidace pozůstalostí - vyklízení prostor - dodáváme ...

Stěhování, stěhovací služby 24 hod. denně. Stěhování Vaší domácnosti nebo firmy. Drobné stěhování pár kusů nábytku, elektroniky a nebo jen osobních věcí. Montáž a demontáž nábytku. Vyklízení a odvoz nábytku na sběrný dvůr.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní doprava - zahraniční, mezinárodní nákladní přeprava - komplexní rozvozní služby - expresní přeprava - stěhovací služby.

ODNESTO.CZ – STĚHOVÁNÍ Praha/ČR/EU – to je profesionální stěhovací servis za výhodné ceny! Naši nabídku služeb tvoří stěhování bytů a domů, kancelářských a komerčních prostor, odborný přesun trezorů, klavírů a jiných těžkých břemen. Poskytujeme kompletní balící servis včetně zapůjčení krabic. Provádíme demontáže a následné montáže nábytku. Dovoz ...

STĚHOVÁNÍ Přeprava nákladů po území Prahy, ČR a Evropy. Přeprava, dopravní a stěhovací služba, stěhování: -zboží, výrobky, nábytek -jeřábů, nakladačů, stavebních strojů -přeprava osob -přeprava nábytku -přeprava hudebních těles, divadla, pianin, křídel -trezorů -zařízení bytů, kanceláří, archivů -kancelářského vybavení, ...

Služby: - vyklízení - stěhování.

Nákladní autodoprava. Taxislužba, přeprava osob. Kurýrní přeprava malých zásilek. Stěhování.

Autodoprava: -Česká republika, Evropa -skříňová dodávka IVECO DAILY 15 m3 -palety 6 ks -2, 2 t nosnost -stěhování -zásilková služba -přeprava kurýrních expresních zásilek.

SLUŽBY: -lokální stěhování po Brně, i po celé ČR -speciální práce (piana, trezory, stroje. . . ) -kompletní balící servis -montáž, demontáž nábytku -skartace dokumentů -skladování. STĚHOVÁNÍ NA KLÍČ: -byty, kanceláře, sídla společností, rezidence -archívy, knihovny, sklady, úřady -likvidace pozůstalostí -soudní (exekuční) ...

Stěhování: - Praha - celá ČR - Evropa - celý svět. ABL movers s.r.o. se specializuje na stěhování: - domácností - firem - těžkých břemen. Dále nabízí: - archivace - uskladnění na Vámi požadovanou dobu - likvidace všeho nepotřebného při stěhování.

Nabízíme: - kompletní servis v oblasti stěhování.

Nabízíme stěhování s pojištěním nákladu, zapůjčení papírových krabic. Stěhování: -těžkých břemen do 15t -dílen, výrobních závodů, firem -vyklízení prostorů -likvidace pozůstalostí. Dále úklid před i po stěhování, včetně malování.

Stěhování: - stěhování knižních fondů, archívů - bytových jednotek - kancelářských celků s vysokým podílem počítačové či kopírovací techniky. “těžká parta” se specializuje na: - přepravu těžkých či objemných těles - trezory - stroje a technologická zařízení - mapové skříně a pod. V rámci stěhovaní zajišťujeme: - demontáže i ...