Stěhování bytů i firem je možné realizovat jak v mezinárodním, tak i tuzemském měřítku. Součástí stěhovacích služeb bude přesná kalkulace ceny, pečlivá organizace, dostatečné přípravy, bezpečná manipulace a přesto rychlá doprava vybavení na místo určení.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní, -stěhování, -6europalet, 3t. Stavení a výkopové práce: -rekonstrukce bytových jader, -zateplení, -fasády, -bourací práce, -ruční výkopové práce, -pokládka zámkové dlažby, -obklady, -dlažby, -betonářská práce, -oplocení pozemků, -likvidace suti - odvoz.

Stěhování BETA SERVIS - komplexní stěhovací servis po ČR i Evropě. Specializujeme se na stěhování těžkých břemen až do hmotnosti 100 tun. Na základě předchozí domluvy provedeme stěhování téměř bez Vaší účasti. Kalkulaci nákladů na celé stěhování Vám ochotně sdělíme na místě a zdarma.

Nákladní autodoprava vnitrostátní Přeprava všeho druhu vozidly: -souprava plachtová-auto 8t + vlek 16t -návěs plachtový-celková nosnost 25t -dodávka skříňová-celková nosnost 1t -souprava sklápěcí-3 stranná, auto 10t + vlek 12t. Přeprava sypkých hmot: -obiloviny, štěrk, písek, uhlí atd. Stěhování Rozvoz menších zásilek ...

Nabízím dopravu skřínovou dodávkou, odvozy zboží, stěhování, dopravu do celkévé váhy max 1800kg

Provádíme: - stěhování - úklidové práce.

Stěhování, stěhovací služby. Přeprava nákladů po území Prahy, ČR a Evropy. Přepravní, dopravní a stěhovací služba, stěhování: - zboží, výrobky, nábytek, zařízení, stroje - jeřábů, nakladačů, stavebních strojů - přeprava nábytku - přeprava hudebních těles, divadla, pianin, křídel - trezorů - zařízení bytů, kanceláří, archivů ...

Společnost Stěhování kvalitně s.r.o. Praha vám nabízí odborné stěhování a vyklízení: - bytů - domů - úřadů - skladů - provozoven všech typů a velikostí.

Naše služby: - zemní práce - úklidy - demolice - stěhování.

Komplexní služby v realizaci interiérových projektů. Architektonické služby. Projekt: - blokové schéma - spaceplanning - dispoziční řešení - interiérová studie - projekt interiéru - vizualizace. Ostatní služby: - koordinace - montáže - doprava - záruční a pozáruční servis - inventarizace, pasportizace - stěhování ...

Zajišťujeme stěhování nonstop po Praze, celé ČR i Evropě. Stěhování bytů, domů, kanceláří, firem. Komplexní stěhovací služby, montáž a demontáž nábytku, balící servis, stěhování nadrozměrných a těžkých břemen (trezorů, klavírů).

Nabízíme komplexní stěhovací a přepravní služby. Provádíme stěhování bytů, kanceláří, firem a provozů, těžkých břemen i uměleckych předmětů a historických sbírek a to od standartních služeb až po vysoce kvalifikované NA KLÍČ. Kdy důkladné balení připrava, vypracování stěhovacího plánu, výroba či zapůjčení přepravních beden je samozřejmostí " ...

Spedice, vytěžování nákladní automobily: -dodávky, dodávka (Avie, Iveco...) -kamionové soupravy a návěsy Silniční nákladní autodoprava: -kamionová přeprava -odvoz a dovoz zboží do 26 tun -stěhování.

Prodej stylového nábytku z Anglie. Prodáváme také použitý nábytek z Německa a Česka. Dále nabízíme stěhování, odvoz nábytku, vyklízení domů a zahradnické práce. Využitím našich služeb podpoříte naše ubytovací středisko pro lidi v nouzi.

Služby: -stěhování interiérů, bytů a domů -stěhovací práce. Autodoprava-nákladní doprava: -Renault s plachtou, náklad do 3, 5 tun -převozy materiálu v ČR -možnost nakládky jeřábem -parametry ložné plochy:15 EURO palet -pojištění nákladu.

Potřebujete se zbavit nepotřebných věcí, vyklidit byt, dům, půdu či sklep? Zbavíme Vás věcí určených k likvidaci a to i zdarma. Jediní v oboru nabízíme odpuštění celé platby za vyklízení. Vyklízíte pozůstalost a nechcete zbytečně platit za drahý odvoz nepotřebných věcí? Vyzkoušejte vyklízení s námi, my zaplatíme Vám nebo odvezeme nepotřebné věci ...

Naše služby: - stěhování, vyklízení pozůstalostí.

"Stěhování bez dřiny" Zajistíme veškeré: - stěhovací služby, které jsou spojené se stěhováním firem, rodinných domů, bytů včetně vyklízení bytových a nebytových prostor a - následovný úklid V případě zájmu provádíme i rekonstrukce bytů a bytových jader.

Stěhovací firma specializující se na stěhování domácností a firem.

Stěhování Kalina Praha vám nabízí své kompletní služby v oblasti stěhování po Praze.