Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

GT GROUP corp. s.r.o. provozuje taxi službu s rychlou a bezpečnou osobní přepravou.

Marek Ludvík se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní osobní a nákladní dopravu, zemní práce a spedici.

NON-STOP Taxislužba s kapacitou: Osobní vozy pro 4 zákazníky, dále nabízíme MPV vozy pro 6 míst pro zákazníky(VW SHARAN, TOURAN), a také nově možnost využít TAXI pro 8 míst pro zákazníky(VW CARAVELLE) + cyklo taxi až pro 4 kola.

Easy transport s.r.o. je progresivní taxislužba v České republice, která se zaměřuje na spokojenost zákazníků a zajišťuje přepravu v různých městech včetně Přelouče a Pardubic. Poskytují dálkové taxi, přepravu na letiště a stěhovací služby.

Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Profesionální tiskárna - laminace - velkoplošný tisk - nažehlování triček - kopírování - řezané reklamy - tónování autoskel Dále TARDEM print s.r.o. dodává náhradní díly pro stavební, manipulační i zemědělskou techniku. Provozují osobní přepravu vozy vyšší střední třídy.

Milan Semera provozuje autoškolu, školící středisko. Zajišťuje také vnitrostátní a mezinárodní nákladní a osobní dopravu vozem Volvo a autobusem Karosa.

Milan Michalík provozuje taxi službu a přepravuje až 6 osob a zboží v ČR i do zahraničí.

Jan Máchal provozuje taxi službu.

Taxi. -nabízíme vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob a zásilek do 100 kg.

Služby: -taxi -odvoz oslavy, narozenin, firemní akce -kurýrní -přeprava menších zásilek.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní autodopravu v Brně, pak je pro vás správnou volbou firma AUTODOPRAVA FRÁŇA s.r.o. Tato firma se zabývá osobní a autobusovou dopravou již od roku 1997 a nabízí širokou škálu služeb, které uspokojí vaše potřeby a přání. Ať už potřebujete dopravu na letiště, autobusovou dopravu pro větší skupinu lidí, nebo luxusní ...

-taxi třebíč -kurýrní, osobní Zajištění: -Taxi nonstop -Volkswagen sharan-7 míst, Škoda Octavie -odvoz na služební cesty, svatby, večírky luxusním vozem Superb a Pasat -nejlépe objednávky předem. VŠECHNY VOZY KLIMATIZOVANÉ.

Autoškola: -výcvik řidičů skupiny M, A, B, C, D, T, E -školení řidičů tuzemské i zahraniční dopravy. Taxi služba: -tel.777717817. Autodoprava, tel.608460400: -přeprava kontejnéry -odvoz odpady.

Taxi Dobeš je soukromý dopravce, který poskytuje spolehlivé služby po městě Třebíč i mimo něj. Využít můžete převoz až čtyř dospělých osob, kurýrní službu nejen po Třebíči, ale také např. Taxi pro seniory.

Taxislužba. Kurýrní služba. Drink and drive servis: - odvoz vozu.

Služby - pořádání společenských akcí na klíč - přeprava osob, doprava na letiště.

Karel Sys provozuje taxislužbu.

Taxislužba: -osobní -odvoz z firemních akcí, oslavy, svatby -odvoz menší zásilky.

Nejlevnější taxislužba v okolí Moravských Budejovic.Tak neváhejte a ve dne i v noci jezděte v našem taxi.Tel:731 38 64 38

Dodávková autodoprava Nákladní doprava nad 3, 5t-24t Stěhování, vyklizení bytů Osobní autodoprava do 6osob vč. řidiče Montáž, opravy a revize - elektroinstalace Montáž, opravy a revize - hromosvody