Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Taxislužba - dopravní servis zejména pro firmy a cestovní kanceláře - po celé ČR a EU - transfery na mezinárodní letiště

Mezinárodní a tuzemská osobní doprava: - mikrobusy FORD TRANZIT pro 8-14 osob - služební cesty, pro zahraniční návštěvy sportovní oddíly, umělecké skupiny, firemní akce při BVV.

Nabídka služeb osobní dopravy, taxi. Taxi služba.

Taxi, taxi služba, airport taxi, drink and drive, senior taxi, taxi pro děti, osobní přeprava, taxi pro mazlíčky.

Dodávková autodoprava, kurýrní služby, VIP přeprava osob. Moderní vozový park dodávkových vozidel, který z velké části tvoří moderní a spolehlivá dodávková auta značky Mercedes Benz Sprinter.

Taxi služba. Naše hlavní stanoviště Mendlovo náměstí, Šilingrovo náměstí.

Osobní přeprava po celé EU.

Drink taxi, přeprava osob pro Brno a okolí.

Osobní přeprava: - autobusy, minibusy, osobními vozy - doprava a přeprava osob tuzemská a zahraniční - organizování školních výletů, zájezdů pro děti i dospělé.

Taxi služba Prodej - krmiva, chovatelské potřeby, zvířata.

Autopůjčovna, odtahová služba, přeprava osob.

Mikrobusová a minibusová přeprava Osobní přeprava - přeprava osob v Brně - VIP přeprava - letištní transféry.

Služby: -krátkodobé i dlouhodobé pronájmy vozidel - přeprava, doprava - minibus - zapůjčení 5místného nákladního vozidla Ford Tranzit i s řidičem - zapůjčení 8 místného vozidla Peugeot Boxer i s řidičem - zprostředkování přepravy autobusem.

Poskytujeme silniční vnitrostátní i mezinárodní motorové osobní dopravy. Přeprava zásilek do 750 Kg.

Osobní doprava EURO DRIVE, taxi služba: - s nadstandardní služby v přijatelné cenové relaci, klimatizace, palubní televize s možností sledování jak vybraných stanic, tak DVD a videa dle přání klienta, připojení k internetu.

Mikrobusová osobní doprava: - mezinárodní i vnitrostátní Vozový park - Mercedes Sprinter, obsaditelnost 8+1.