Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba: - dekorativní, vnitřní i venkovní svítidla z hliníkových profilů, skla, nerezu, sádry a plastu

Zařízení a vybavení firemních interiérů na klíč.

Maloobchod, prodej: -stylový nábytek. -bytové doplňky. -potahové látky. -dekorační látky. -tapety. Služby: -návrh interiérů.

LEPENÍ - OKENNÍ A INTERIEROVÉ FOLIE, BEZPEČNOSTNÍ FOLIE.

Projekce, realizace, servis: - vzduchotechnika, klimatizace - tepelná čerpadla - vytápění - měření a regulace.

Skladovací a logistické centrum. Služby: - skladování - příjem, manipulace se zbožím - pronájem skladových, kancelářských prostor.

Výroba, montáž: - kuchyně - vestavěné skříně Rekonstrukce koupelen Práce, řemesla: - sádrokartonářské - malířské - zednické - obklady, dlažby - vodoinstalace - topenářské - plynařské, plynoinstalace - elektrikářské - podlahářské

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody - pivní tanky - světelné i nesvětelné reklamy, reklamní štíty Služby: - účetnictví Solankové hospodářství.

Jsme specializovaný obchod zabývající se distribucí ručního nářadí TONA EXPERT, které se vyznačuje především vysokou kvalitou. Nářadí je šíří sortimentu vhodné pro kompletní vybavení dílen i servisů.

Prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - solární kolektory

Výroba, montáž: - kuchyně - vestavěné skříně a šatny Kuchyňské studio. Prodej nábytku: - ložnice - sedací soupravy - obývací stěny

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře Brusírna, broušení: - pily - řetězy na motorové pily - nože.

Činnost: - znalecké posudky nemovitostí - stavební dozor

Prodej, montáž, servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle na pevná paliva.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory

Nabízíme realizace, servis a prodej automatických závlahových systémů, pokládku travních koberců, realizaci zahradních jezírek a potůčků, údržby a realizace trávníků a údržby zahrad..

- opravy a seřízení PVC, ALU, Euro oken a dveří - technické návrhy a řešení zabezpečení oken, dveří - výměny kování ( Roto, Maco, Winkhaus, Sigenia, Schúco.... ) - opravy elektrických vrátných a zámků ( Abloy, Bera, Eff Eff.... ) - výměny a seřízení dveřních zavíračů ( Geze, Dorma, Abloy... ) - výměny vadných skel ( prasklé, rozbité, ...

Služby: - rizikové kácení stromů - prořezávání stromů a zeleně

Služby: - finanční a právní poradenství - realitní činnost - účetnictví - poradenství v oblasti obchodování s futures kontrakty na burzách v Chicagu a New Yorku - prodej, oprava, servis, výpočetní technika - IT poradenství - osobní bankrot

Dodávka: - trubková míchadla dvousložkových tmelů pro sklářský průmysl.