Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Veškeré potřebné nářadí a techniku pro dům a zahradu zakoupíte v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou v Železářství u Přemy. V prodejně pořídíte zahradní techniku, mimo jiné i produkty značky Husquarna, ale také ruční i elektrické nářadí. .

Společnost Houseland s.r.o. nabízí široký sortiment - nábytek, vybavení do koupelen, kuchyně, dále koberce, dekorace či vybavení do dětských pokojíčků, zahrady či osvětlení.

Eshop s dekorativními předměty, obrazy, fotoobrazy, fototapety. Dále provádí ofset, knihtisk, velkoformátové výtisky, offsetový tisk. Výroba nábytku na míru.

Zahrady Naturalis s.r.o. poskytují komplexní služby v oblasti zahradnictví, provádí návrhy, realizaci a údržbu zahrad, výrobu a prodej zahradních doplňků a také dlouhodobý servis.

Společnost Viega se 3000 zaměstnanci v současnosti patří k předním výrobcům instalační techniky. Produkty se vyrábějí ve čtyřech továrnách v Německu a speciální řešení pro severoamerický trh zajišťuje McPherson/USA. Pro společnost Viega je nejdůležitější především výroba instalační techniky. Kromě potrubních systémů vyrábí také předstěnové a ...

LMS system s.r.o. se zabývá elektromontážními a elektroinstalačními pracemi, fotovoltaickými elektrárnami, včetně montáže hromosvodů, zabezpečovacích systémů a osvětlení.

Společnost atlas forem s.r.o. se zaměřuje na architektonickou činnost.

Prodej: - nábytkové kování - barvy, laky na nábytek.

Firma ASPERA elektro s.r.o. je součástí skupiny JAKUB, která na eshopu prodává svítidla, kabely, vodiče, příslušenství v oboru energetiky, svorkovnice, rozvaděče a další.

Záruční, pozáruční servis, oprava, uvedení spotřebičů do provozu, připojení: -ohřívače vody, bojlery TATRAMAT, OCEAN, ARISTON, GORENJE, MIRAVA, DZD DRAŽICE, HLAVAČKA A ČECH, MORAVA, GENERAL-ISEA -automatické pračky GORENJE, WHIRLPOOL, ARDO, EUROTECH, ROMO, CANDY, IGNIS, FAGOR, ASPES, IAR, LG, ARISTON, INDESIT, BOSCH, THOMSON -myčky ...

Stavební firma OSP spol. s.r.o. provádí veškerou stavební činnost. Řeší střešní vazníky, spolupracuje s koupelnovým studiem a pořeší i domy na klíč v okrese Znojmo. Zajišťuje stavby, projekty, dodávky stavebního materiálu a betonu na celé jižní Moravě i na jiných místech ČR. Vlastní projekční kancelář a koupelnové studio kde zpracovává projekty ...

Naše kuchyňské studio se zabývá výrobou kuchyní českých kuchyňských linek na míru. Na zakázku vyrábíme i další nábytek, jako jsou vestavné skříně, dětské pokoje, kancelářský nábytek a další interiérový nábytek. Zpracujeme zakázky na výrobu kuchyňských linek a nábytku z oblasti měst Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav a Ivančice.

Výhradní dodavatel exkluzivních zastřešení teras, prosklených terasových přístřešků, pergol a letních zahrad pro Českou republiku a Slovensko. Již od počátku klade naše společnost WIDOMA s.r.o. veliký důraz na jedinečný charakter dodávaných produktů včetně vysokých požadavků na jejich prvotřídní kvalitu a dlouhodobou funkčnost. Ve výhradním ...

Agroservis Holý se zaměřuje na prodej a servis zahradní, lesní a komunální techniky a elektrického nářadí. Jsme autorizovaným prodejcem a servisním střediskem techniky značky Husqvarna, avšak v našem sortimentu máme i zboží Kioti, GARDENA, Makita aj.

Pokládku podlah, podlahářské práce a dodávku a montáž interiérových dveří na míru zajistí ve Znojmě firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula.

Naše rodinná firma se zabývá výrobou zemědělské techniky, zařízení pro ekologické spalování biopaliv a zařízením na výrobu pelet. Pro zemědělce také vyrábíme kvalitní náhradní díly z borové oceli. V neposlední řadě prodáváme také zemědělské stroje, traktory CHERY. Peletizační linka - malé zařízení na výrobu granulí a pelet z pilin, slámy, ...

Alena Horká provozuje květinářství, řezané a hrnkové květiny a zajišťuje různé druhy vazeb.

BDLV s.r.o. se zaměřuje na pronájem nemovitostí a na účetnictví.

PŘIBYL & PARTNERS s.r.o. se zaměřuje na profesionální realitní služby.

City Upgrade, s.r.o. se zaměřuje na plánování rozvoje, návrhy veřejných prostranství, architektonické studie a projektování.

Dodávka: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní protipožární dveře - zámky, kování - interiérové dveře.

Soustružení - dřevovýroba - praporové tyče Zakázková výroba - nábytek - dveře - zábradlí - schodiště

Služby, výroba: - renovace peří - praní a čištění - šití ložních péřových výrobků - přikrývky, podložky a polštáře z vlny a z dutého vlákna - šití ložního prádla.

Firma imca, spol. s. r. o. přední dodavatel oken, dveří a rolet evropské značky HOCO.