Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Společnost Localgreengo s.r.o. provozuje e-shop s výhonky zeleniny.

VAKPLAST vyvíjí a vyrábí vertikální hydroponický systém pro pěstování.

Střechy na klíč. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. Montáž: - střešní okna. Prodej: - střešní krytina (BRAMAC, TONDACH) - klempířské výrobky.

Práce: -topenářské -plynoinstalace -vodoinstalace. Instalace: -plyn -ústřední vytápění. Montáž, prodej: -topný (topenářský) materiál. Prodej, servis: -plynospotřebiče THERM, VIADRUS, ODRA, DAKON- celá řada QUANTUM, OP** Valašské Meziříčí-celá řada. Záruční servis kotlů na tuhá paliva řady H*** pro oblast jižní ...

Výroba, doprava: - beton. Výroba: - betonové zboží. Obchodní činnost.

Prodej: -jídelní stoly -židle -konferenční stoly -křesla -lampy a lustry -retanový nábytek -obývací stěny -komody, ložnice -sedací soupravy -doplňky -příborníky. Sídlo firmy: -Praha 4, K Ryšánce 1668/16.

Ateliér se zabývá krajinářskou architekturou se zaměřením na volné plochy měst, obcí a krajinu mimo zástavbu. Zpracujeme architekturu zeleně ve veřejných prostorech měst, obcí. Zahradní koučink - pomoc s realizací zahrady, parku.

Firma se věnuje nákupu zemědělské půdy na Moravě. Zajistí kompletní servis - nacenění pozemku, zpracování kupní smlouvy, komunikace s katastrálním úřadem, připravíme podklady pro výmaz věcných břemen z katastru nemovitostí.

Firma se zabývá výrobou a prodejem různých typů zastřešení. Montuje hliníkové pergoly, přístřešky, zahradní domky a zimní zahrady. Možnost objednávky pergol a zahradních domků přes e-shop

Služby, zajišťujeme: -podnikatelský úvěr, úvěry -hypotéční makléř zdarma, hypotéční úvěr -leasing od firem ČSOB Leasing, a.s., S AUTOLEASING, a.s., IPB Invest, a.s. -fondy EU připravíme dokumentaci a zajistíme finanční GRANTY, poskytované orgány EU -výběr společnosti na poskytnutí speciálních finančních produktů, jako jsou Factoring, ...

Zámečnické práce, výroba: -vrata -branky, branka otočná, křídlová, posuvné, samonosné -převážně pro privátní sektor -plotové pole na zakázku a oplocení dle požadavků zákazníků.

Výroba, montáž: -lamelové dveře -shrnovací lamelové dveře pro sprchové kouty a vany. Dodávka, montáž, obchodní činnost: -žaluzie venkovní, vnitřní -rolety venkovní -silikonové těsnění -sítě (síť) proti hmyzu na okna a dveře. Stolařství, truhlářství: -výroba vchodové dveře nábytek -kuchyňské linky. Práce čalounické: -čalounění ...

Firemní zastoupení, záruční i pozáruční servis: -ETA. Prodej: -elektrospotřebiče -instalační materiál -moderní křišťálová svítidla.

Maloobchod, prodej, servis (záruční, pozáruční): -potřeby HUSQVARNA, PARTNER, JONSERED, FISKARS-lesnické, zahradnické -nářadí motorové pily hobby nářadí sekačky -elektrické -motorové křovinořezy sekery kuchyňské nože (nůž*) zahradní pilky nůžky náhradní díly. Výroba: -klíče (klíčů).

Maloobchod, servis: -zahradní, lesní a dílenské techniky -zahradní traktory -motorové pily -křovinořezy -motorové sekačky -drtiče -štípače -sněhové frézy -skleníky.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiály pro domovní a bytovou elektroinstalaci -vypínače, spínače, tlačítka, ovladače, zásuvky 230V, anténní, telefonní i datové -instalační a spojovací materiály -kabely CYKY, svítidla a zdroje, jističe -rozvaděče, koncovky, krabice, kabely, osvětlení.

Práce: -projekční kancelář -projekty, projekce stavby -interiéry -architektonické studie.

Stavební, zemní, zednické práce, pokládka zámkové dlažby, demolice, úklidové práce, výkopy. Výkopové práce ruční i strojem.

Výroba, montáž: -nábytek (vestavěné skříně) -kuchyňské linky + spotřebiče -kancelářský nábytek materiál lamino, dřevo, masiv -dveře, obložkové zárubně -obložení -dřevěné schodiště -zábradlí -bytové doplňky -police -garnýže -podlahy -ploty.

Společnost TOP - INSTALL Aleš Kostrůnek provádí práce v oboru vodoinstalatérství, topenářství a stavebnictví. Můžeme Vám zajistit dodávky velkého sortimentu materiálů. Zajišťujeme spolupráci s projektanty, stavebníky, elektrikáři a společně provádíme přestavby domů, bytů, koupelen i ostatních zařízení. Instalatérské práce: - ...

Jan Cenek se zaměřuje na prodej wc, umyvadel, na prodej, montáž a opravy kanalizací, topení, kotlů a krbů.

Kuchyňské studio Olivík se zabývá především výrobou a prodejem kuchyňských linek. Nabízíme komplexní služby od grafického zpracování návrhu dle požadavku zákazníka až po konečnou realizaci včetně montáže. V rámci naší činnosti nabízíme také prodej nábytku do obývacích pokojů a do kanceláří.  Naši provozovnu můžete navštívit v Přerově na ulici ...

Servis plynových kotlů: - pravidelné roční prohlídky - uvádění do provozu, čištění - opravy, výměny kotlů. Nonstop pohotovost. Autorizovaný servis značek Buderus, Ariston, Ferroli, Brotje, Baxi, Beretta, Thermona, Immergas, Viadrus, Karma, Destila, Viessmann, Quantum. Kontroly kotlů na tuhá paliva(Viadrus) zákon 201/2012 Sb.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej, e-shop: -tabelační papír -samopropisovací papír -xerox, faxový papír -veškeré kancelářské a školní potřeby. Elektro a doplňky - kancelářská technika Nábytek - školní nábytek - skříně Drogerie - čistící, úklidové prostředky Do provozu - ochranné pracovní pomůcky - regály, stojany - ...