Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Maloobchod, dodávka, prodej: -prodej vybavení pro koupelny. -obklady -dlažba -sprchové kouty -vany -sanitární keramika včetně doplňků -koupelnový nábytek. -zajištění přestavby koupelen a bytových jader od A do Z -pokládka dlažby -realizace koupelen a bytových jader -koupelny, bytová jádra.

Výroba, prodej: -dřevocementová tvárnice (dřevocementové tvárnice) -celodřevěná masivní schodiště v kombinaci s nerezí a sklem -LED osvětlení do interiérů, do exteriérů (LED žárovky a LED trubice)

Maloobchod, prodej, velkoobchod, dodávky: - elektrické spotřebiče - elektronika - vestavěné spotřebiče - sáčky do vysavačů K&M. Síť maloobchodních prodejen. E-shop.

Společnost KeramikPro s.r.o. provádí obkladačské práce, pokládku obkladů a dlažeb. Montáž obkladů a dlažeb z různých materiálů a v různých velikostech.

Květinové studio U MIŠÁKA poskytuje kompletní květinový servis, včetně rozvozu květin, květinové výzdoby, vazby květin pro všechny běžné i slavnostní příležitosti, zahradnické potřeby. U nás můžete také zakoupit, květinové dekorace, koše, žardiny, svícny, svíčky, lampy, floristické pomůcky a doplňky, osiva květin, trávníková osiva, zeminy, hnojiva ...

LD seating se řadí mezi přední výrobce kancelářského sedacího nábytku ve střední Evropě. Vývoj, výroba, velkoobchod, maloobchod a prodej sedací nábytek: -kancelářská židle pro zdravé sezení -židle (židlí) -křeslo (křesla) sezení -provedení: -kancelářské -jednací -pracovní -konferenční -ergonomické -mnoho provedení a ...

Prodej, oprava: - průmyslové lakování - mokré lakování - robotizované lakování - automatizované lakování - práškové lakování - lakování automotive - lakování elektroprůmyslu.

Výroba: - trubkový stavebnicový systém - regály - vozíky.

Výroba, oprava, servis i pozáruční: - automatické, turniketové a lineární dveře - karuselové dveře, průmyslová vrata, brány, garážová vrata, bezpečnostní vstupy, protipožární dveře, mříže a závory.

Dodavatel stavebních prací. Realizace rodinných domů, občanské výstavby, průmyslových staveb, historických a sportovních staveb a bazénů.

On-line e-shop: - kvalitní dřevěný nábytek ze smrkového, bukového, dubového a borovicového masivu - dětské, patrové i manželské postele - šatní i policové skříně, nástavce - komody, prádelníky, knihovny, - solitery a ložnicové sestavy, - kuchyňské rohové lavice na míru - počítačové PC stoly, kancelářský nábytek.

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru. -kuchyňské linky. -dveře. -schodiště. -altány, pergoly, terasy.

Kovovýroba: - přivařovací krkové příruby - přivařovací ploché příruby - zaslepovací příruby - závitové přířuby - točivé příruby - přivařovací kroužky - přivařovací obruby s krkem - dodání širokého sortimentu přírub v normě ČSN, EN 1092-1, DIN, ANSI B16.5, UNI, GOST, JIS, …. - výrobu a dodání přírub dle dodané výkresové dokumentace ...

Půjčovna: - nářadí - stavební a zahradní technika

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi stavebními plány? Chcete si postavit nový dům, zrekonstruovat starý, nebo jen vylepšit vaše bydlení? Pak je pro vás správnou volbou firma Miroslav Brímus! Firma Miroslav Brímus sídlí v Nivnici a zabývá se stavebními pracemi již více než 20 let. Nabízíme vám široký sortiment ...

Společnost WOLTEX CZ PLUS s.r.o. se specializuje na pronájem a prodej luxusních vozidel a nemovitostí.

Výroba, prodej: -elektrické vybavení -kompletace různých prvků a jejich montáž. Velkoobchod

ERGO BEST s.r.o. je stavební firma, která působí ve Zlínském regionu již více než 15 let. Nabízí širokou škálu služeb, od staveb na klíč, přes sklenářství, až po prodej stavebnin. Od počátku se firma zaměřovala na stavební činnost, sklenářství a prodej stavebnin. Postupně si vybudovala dobrou pověst a získala mnoho spokojených zákazníků, kteří ...

Nabízíme široký sortiment bytového textilu vysoké kvality, jako jsou záclony a závěsy, látky na výzdobu a potahování, ubrusy, ručníky a osušky, utěrky a zástěry, kapesníky, povlečení, prostěradla, polštáře a přikrývky, drobná galanterie, garnýže a příslušenství. Také šijeme bytový textil na míru.

Realizace: - pletivových plotů, 3D plotů - plastové ploty - betonových, dřevěných plotů. Služby: - údržba zahrad - řezání keřů - stříhání, řezání stromů - sečení trávy. Realizace - betonové základy - opěrné zídky - zámková dlažba. Lokalita Zlínský kraj, Jihomoravský kraj. Dílna - Pod Světlovem 925, Bojkovice.

Kompletní realizace střechy. Realizace, rekonstrukce, opravy: -šikmé i ploché střechy. Dodávka, prodej: -střešní materiály. Práce: -tesařské, tesařství -klempířské, klempířství -pokrývačské, pokrývačství.

Výroba: - nábytek ze dřeva - koupelnový - čalouněný - skříně - zdravotní - hotelový. Keramika: - sanitární a figurální - vany, umyvadla, klozety. Prodejna: T.G.Masaryka 22 568 02 Svitavy Tel.: +420 461 532 746 Fax: +420 461 532 308 Mobil: +420 739 057 850 Email: prodejna@drevojas.cz Prodejní doba: Po-Pá ...