Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Firma DAHEPO, s.r.o. se zabývá výrobou, prodejem a montáží plastových oken a dřevěných Eurooken. Výroba, prodej, servis, montáž: - dřevěné dveře - Eurookna a dveře - plastová okna a dveře - dřevo-hliníková okna a dveře - hliniková okna a dveře. Příslušenství: - vnitřní a venkovní parapety, žaluzie - okenní sítě, sítě proti hmyzu - ...

E-shop Sfíčky s ručně vyráběnými českými svíčkami z přírodního vosku. Svíčky jsou vyráběny z čistě přírodního palmového vosku nejvyšší kvality s certifikací RPSO. Svíčky vydrží hořet o polovinu déle než běžné parafínové svíčky. Svíčky jsou dodávány ve skleněném obalu. na výběr různé vůně. Prodej šumivých bomb do koupele a pokojhých sprejů.

Pro zakázkovou výrobu nábytku oslovte mladou firmu a profesionální truhláře z firmy Natimber s.r.o.. Ve spolupráci s bytovou architektkou Vám vyrobíme vestavěné skříně, kuchyně na míru i nábytek z masivu nejen do rodinných domů a bytů. Precizní provedení každé zakázky a kvalita materiálů je pro naše interiérové studio ve Znojmě prioritou.

Firma Stamont - Vladimír Kolář se sídlem v Sedlčanech je spolehlivým partnerem pro všechny, kteří hledají kvalitní a cenově dostupné střechy. Firma má více než 15 let zkušeností s dodávkou a montáží střech různých typů a materiálů, jako jsou Bramac, Tondach, Terran, Tegola, Satjam, Prefa, IKO a další. Společnost nabízí také rekonstrukce ...

Obchodní dům: -hračky -elektro -drogerie -papírnictví -barvy, laky -nástroje -hospodářské nářadí -zahradní zemina, postřiky.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahradní technika -krbová kamna.

Prodej, montáž, servis: -dveře -zárubně -pouzdra pro posuvné dveře -dveřní kování.

Provádíme: - zastřešení bazénů. Výroba: - plastové bazény. Na výrobu zastřešení používáme speciální vyztužené eloxované profily 60x40, 60x80. Výplň modulů a čel je komůrkovým polykarbonátem s hliníkovou výztuhou, velmi pevné a vhodné do horských oblastí.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -obrábění kovů -sváření kovů. Výroba: -kovový nábytek -kovové konstrukce -kovové ploty, mříže -zastřešení vchodů.

Městský mobiliář provozující e-shop PONTTE.CZ, který sídlí nedaleko Brna, disponuje bohatým výběrem opěrných stojanů na kola, kovovým zábradlím, informačními vitrínami, dopravními zrcadly a dalšími produkty a vybavením nejen pro města.

Společnost PROŘEZ spol. s r.o. se sídlem v Prostějově se zabývá výrobou a prodejem stavebního řeziva - naleznete u nás vše pro stavbu i opravu střech, podlah, plotů nebo pergol. Specializujeme se především na střešní latě, dřevěné lišty a palubkové obložení, ale také vruty do dřeva, přířezy a OSB desky. Dle přání zákazníka provádíme impregnaci ...

Servis a revize svářecích zařízení, elektroinstalace, revize elektrospotřebičů, poruchová služba.

Služby: -interiéry na klíč -návrhy, projekty, realizace.

Výrobou, prodejem, dodávkou a montáží oplocení se zabývá společnost GAVES-DM s.r.o. V našem sortimentu naleznete různé druhy pletiva a oplocení - jednak pozinkované a poplastované pletivo, ale také plotové panely 2 D nebo 3D. Veškeré námi vyráběné produkty jsme schopni dodat a také namontovat v oblasti Jihomoravského kraje, respektive v okolí ...

Hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která vám pomůže s montáží nábytku, interiérových, obložkových zárubní a dveří? Pak je pro vás správnou volbou firma Pavel Vacek, která sídlí na adrese Českobrodská 574, Praha. Firma Pavel Vacek se zabývá montáží nábytku, interiérových, obložkových zárubní a dveří. Ve svém oboru má bohaté zkušenosti a ...

Truhlářské práce, výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně - psací stoly Výroba - interiérové dveře Pokládka - plovoucí podlahy Rekonstrukce - koupelny - koupelny

Společnost Reality KF, s.r.o. zprostředkovává nákup, prodej a pronájem nemovitostí.

Činnost: - realitní služby - bankovní i nebankovní půjčky, vymáhání pohledávek - znalecká kancelář - autopůjčovna

Prodej stavebních betonových výrobků: -betonové výrobky pro stavebnictví -zdící materiály -štípaný a lámaný beton -zámková dlažba -tvárnice -zahradní obrubníky.

Projekce, výroba, montáž, revize: -elektromontážní práce -revize elektroinstalací -výroba NN rozvaděčů -zámečnická výroba.

Práce, výroba: -truhlářství -nábytek -skříň s posuvnými dveřmi -postele -kuchyňské linky, kuchyně -vybavení prodejny, regály -ložnice, dětský pokoj.

Zakázková výroba nábytku. -kuchyně -předsíňové stěny -ložnice -obývací pokoje -dětské pokoje.

Služby: -pronájem chat a chalup -týdenní, víkendové a silvestrovské pobyty na chatách a chalupách v České republice.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -technické plyny, PB a svářecí technika. Centrála: Pevný a spol., s.r.o., Jarošovská 1145, Jindřichův Hradec. Další pobočka: Pevný a, s.r.o. Česká 871, Jindřichův Hradec.

Stavební firma. Stavy: -na klíč -rekonstrukce -občanské -průmyslové -zemědělské -veškeré práce HSV, PSV. Stavebniny: -fasádní barvy -silikátové, silikonové, akrylátové, speciální, strukturní -fasádní a vnitřní omítky -minerální, akrylátové, silikátové, silikonové -malířské barvy-JUPOL. Oprava, servis, půjčovna: ...