Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Český výrobce koupelnového nábytku, prodej koupelnového nábytku, zrcadel.

Výroba: -rozvaděče NN do 1600 A. Montáž, údržba, revize, oprava, servis: -elektro, elektromontáže -elektroinstalace -řemeslo-elektrikář -zámečnické práce-drobné. Revize-ruční nářadí.

Společnost ARBO - zahradnictví, s.r.o. se věnuje projekci a výsadbě soukromých zahrad i veřejné zeleně. Hlavní naší náplní je zakládání nových zahrad, rekonstrukce starých, výsadby uličních stromořadí, sídlištní zeleně, sadové úpravy v okolí nových obchodních a průmyslových objektů, krajinářské a ekologické úpravy a podobně. Naše firma zajistí ...

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Pobočka. Distribuce přístrojů, nástrojů a doplňků k průmyslovému značení. - značení mikroúderem SIC MARKING - značení rytím SIC MARKING - značení laserem SIC MARKING - elektrochemické značení Universal Marking Systems - průmyslové popisovače FIXOLID, kuličkové a lakové popisovače, tekutá křída - ruční razidla do kovu, výroba razidel na ...

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře, zimní zahrady, prosklené stěny včetně veškerého příslušenství (sítě, parapety) - žaluzie (horizontální, vertikální) - výroba, montáž PVC okna a dveře profily KOMMERLING.

Výroba, montáž a prodej: -plastových oken a dveří - systém REHAU. -kompozitová okna- systém REHAU GENEO -hliníkové okna a dveře ALURON. Maloobchod, prodej, montáže, dodávka: -příslušenství pro plastová okna a dveře -interiérové dveře -garážová vrata HORMANN -zimní zahrady.

Nabídka komplexních architektonických služeb a projekční činnosti. Nabízíme komplexní zajištění projektů staveb, poradenskou a inženýrskou činnost od úvodní studie až po kolaudaci. Naše práce zahrnuje široké spektrum témat v oblasti novostaveb, rekonstrukcí, interiérů, designu a urbanismu.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Projekce, realizace a údržba veřejné zeleně, historických parků, krajinářských a ekologických ploch, zeleň firemních sídel, zeleň komunikací, rodinné zahrady a další.

Opravy vestavných a volně stojících spotřebičů pro domácnost. Myčky, pračky, plynové desky, sklokeramické desky, trouby, odsavače par a mikrovlné trouby.

Firma Stěhování Dopraváček René Nováčka s dlouholetou tradicí zajišťuje veškeré stěhovací a vyklízecí práce včetně zajištění přepravy po celé České republice i Evropské unii. Kompletní stěhování v ČR a EU: - levné a rychlé stěhování bytů a firem, kanceláří - nonstop příjem zakázek - ZDARMA 800 888 408 - stěhování objemného a těžkého ...

Výroba: -dřevěná lištová dvířka-skříně, spíže, kuchyňské linky.

Vinci Facilities Česká republika, s.r.o. je společnost zabývající se facility managementem, technickými zařízeními budov a dodávkou silnoproudých a slaboproudých elektroinstalací. Společnost je součástí mezinárodní skupiny Vinci, která má přes 9000 zaměstnanců ve více než 20 zemích. Vinci Facilities nabízí řešení na míru pro všechny typy ...

Vysoušení a trvalá izolace vlhkého zdiva staveb - elektrofyzikální elektroosmóza DryPol system. https://www.hydroizolace-elektroosmoza.cz/ https://www.drypol.sk/ https://www.pujcovna-stavebni-leseni.cz/

Velkoobchod, maloobchod: -koupelnové studio -vodovodní baterie -vany -sprchové kouty -sprochové boxy -masážní boxy -parní lázně -koupelnový nábytek -masážní panely -koupelnové doplňky -sanitární keramika -obklady a dlažby -koupelnové radiátory.

Montáže: - sádrokartonové systémy RIGIPS - příčky, podhledy, podkroví, bezpečnostní příčky do bank, vysoké příčky haly, obklady stěn, podlahy. Montáže sádrovláknitých systémů Rigips a Fermacell, obloukové stěny, příčky. Řešíme design, akustiku, bezpečnost, požární odolnost. Montáže kazetových podhledů OWA, AMF, Armstrong . Montáže akustických ...

Studnařské práce: -studny dodáváme na klíč. Od vyhledání pramene přes projektovou dokumentaci, hydrogeologické vyjádření, vyřízení stavebního povolení a vlastní realizaci. -prohlubování, čištění a rekonstrukce starých studní. Hydrodynamické zkoušky: -provádíme hydrodynamické čerpací a stoupací zkoušky v různých délkách trvání. Posouzení ...

Maloobchod, velkoobchod: -železářství -hutní materiály -profily -trubky -ocel -barevné kovy -nerez -spojovací materiál -nářadí -smluvní prodejce FERONA.

- podlahářství - pokládka plovoucích podlah - parkety - PVC - palubky - jiné podlahové krytiny - obkládání stěn

Maloobchod, prodej, montáž - podlahy: - laminátové - korkové - dřevěné - vinylové - PVC - přírodní linoleum - interiérové dveře, zárubně. Podlahářské práce. Renovace dřevěných podlah, vyrovnání podkladů (nivelace).

Prodej: - nábytek - svítidla - bytové doplňky.

Výroba na míru, obchod, prodej, montáž - stavební výplň: -plastová okna a dveře DECEUNINCK 5-6 komorový, stínící technika, žaluzie, rolády, protihmyzové sítě -dřevěné dveře venkovní, eurohranol -dřevěná eurookna, truhlářské výrobky -hliníková okna -zimní zahrady a další produkty (samozavírače, dopisní vhozy, klepadla) v tomto oboru v Brně a ...