Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
E-shop s dřevěnými výrobky. Prodáváme doplňky ze dřeva na svatby - uvítací cedule, svatební fotoalba, dřevěná oznámení. Výroba dřevěných motýlků a obrazů.

Stavebně truhlářské výrobky. Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, montáž, kompletní servis. Dveře: -s přírodní dýhou a lakem -certifikovaný prodejce pro interierové dveře SAPELI -velký výběr skleněných výplní -masiv i dýhované včetně obložkových zárubní -bezpečnostní s kovovým jádrem, protipožární (požární) BEDEX, SAPELI ...

Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -svítidla, svítidlo -tapety, garnýže -koberce, PVC -koupelnové doplňky -zrcadla, obrazy -proutěné, ratanové zboží -bavlněné předložky -bytový textil, sedáky, polštáře, prostírky -teakové zboží -prádlové koše -truhlíky z přírodních materiálů -bambusové rolety a rohože (rákos) -obaly na ...

Rodinná firma BEHOS CZ s.r.o. se již od roku 1997 zabývá komplexní stavební činností, a to především stavbou domů, či bytů na klíč. V oblasti pozemního stavitelství máme cenné zkušenosti s generální dodávkou staveb, ale i s rekonstrukcemi, zateplením objektů, výkopovými pracemi, či drobnými instalatérskými pracemi. Dále také s inženýrskými ...

Prodej, montáž, e-shop: -obkladů a dlažby -plastové okna, okno, dveře -garážová vrata kazetová, lamelová -vjezdové brány jednokřídlé, dvoukřídlé -rekonstrukce bytového jádra -koupelny na klíč -stavební, zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce -návrhy koupelen, zařizovací předměty a vybavení koupelen a domácností -minerální stropy ...

Stolařství. Dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlařské.

Martin Kaláb se zaměřuje na realitní a vydavatelskou činnost.

Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis: - solární zařízení, solární systémy, sluneční kolektory - tepelná čerpadla - topenářské zařízení - klimatizace: - VRV systémy - splitové - nástěnné, multisplitové - kazetové - podstropní - parapetní - kanálové - okenní - mobilní - vzduchotechnika - vodovodní zařízení.

-zprostředkování obchodu a služeb -realitní činnost

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Kamnářství Zámečnictví, nástrojářství

Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

Aleš Stehlíček se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výrobu vrat, bran, zábradlí a schodů.

TymServis.cz se zaměřuje na realizaci dveří, podlah a stěhování.

Prodej, eshop - stavební: - stavebniny, materiály - izolační, fasádní materiály - zdivo - střešní krytiny - stavební lepidla, omítkoviny - sádrokarton - obklady, dlažby - sanitární keramika - nářadí - barvy - interiérové, venkovní dveře.

Výroba, montáž: - sítě proti hmyzu. Montáž, oprava: - žaluzie - horizontální, vertikální a venkovní - textilní roletky - doplňky.

Tesař Lukáš Hrabovský realizuje: - dřevostavby - dřevěné domy - střechy - krovy - pergoly - altány - bednění. Rekonstrukce střech. Opravy krovů.

Kompletní domovní instalatérské práce vodo topo plyn zajistí Břetislav Přecechtěl z obce Halenkovice v okrese Zlín. Dodáme rozvody vody i solární systémy, provádíme montáže ústředního topení i revize plynových kotlů a zapojení elektrických i plynových spotřebičů. Při revizi plynových rozvodů u starších bytových domů je často odhalen ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Vlasta Mašová se zaměřuje na prodej zahrádkářských potřeb, hnojiva, postřiků, květin a květináčů.

E-shop, internetový obchod: - dětské oblečení - dětské boty - bytový textil - dámské oděvy. Bazar, second hand.

E-shop: - nábytek - skříně - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, markýzy, těsnění. -střešní okna VELUX a ROTO, parapety -garážová vrata, zimní zahrady.

Výroba: - ekologické vodou ředitelné barvy.