Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Vodo, topo, plyn, prodejna: -veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce, včetně dodávky materiálu.

Společnost KLEMPOS - STŘECHY, s.r.o. prodává střešní krytiny - plechové, pálené, betonové i plastové, střešní okna, veškeré klempířské prvky a výrobky potřebné při práci na střeše - plechy, okapové systémy, spojovací materiál, lepenky, fólie, tepelnou izolaci, dřevo i nářadí pro klempíře a pokrývače. Firma provozuje eshop se širokým sortimentem ...

Internetový obchod, eshop, prodej: -zahrádkářské potřeby a zahradní nářadí.

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Služby společnosti PROFITERM FACILITY a.s.jsou: - pronájem bytů, kanceláří, skladů, prodejen a reklamních ploch v Ostravě - správa nemovitostí.

Statická a projekční kancelář - statické posudky - návrhy a statické posudky konstrukcí všech materiálů - statické výpočty základů staveb - projekční činnost, projekty - vizualizace.

Realitní kancelář RK STONE - prodej a pronájem domů, nemovitostí, komerčních prostor.

Opravy, servis - chladničky, ledničky, mrazničky.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské a obývací stěny - interiérové vybavení - bytové doplňky.

Zámečnictví Vaníček - David Vaníček provádí veškeré zámečnické práce. Vyrábíme a montujeme brány, vrata, schodiště, přístřešky i okrasné ploty. Sídlíme v obci Sudice, okres Opava. Zámečnictví, zámečnické práce: - svařování, svářečské práce (železo, litina, nerez, hliník, titan) - soustružení - frézování - broušení - vrtání - ...

Firma Ing. Radmila Hamerníková s.r.o. - zámečnictví, se primárně zaměřuje na výrobu hydraulických vyrovnávacích můstků tzv. ramp. Také se zaměřujeme na výrobu bezpečnostních sloupků, vedení kol, ocelových konstrukcí, nárazníků, závor nebo branek.

Maloobchod, prodej i na splátky: -elektrospotřebiče -televizory -audio-video -ledničky, mrazničky -pračky, sporáky -foto-kino -obuv -kusový textil.

Úklid - domácnostivyklízení - sklepy - garážeodklízení - sníh Hlídání - dětislužby hodinového manžela Zajištění - rodinné oslavy

Prodej, maloobchod, servis - spotřební elektronika: - televizory - kuchyňské spotřebiče - fotoaparáty, kamery - mobilní telefony - ventilátory, konvektory - myčky, sporáky, trouby, pračky, vysavače.

Prodej: -koupelny, koupelnový nábytek -vany, umyvadla -záchody -baterie -obklady -dlažba. Pobočka, prodejna: Vikýřovice 166, 78313, Šumperk Tř. T. Bati 377, 76502, Otrokovice Pavelkova 2, 77900, Olomouc.

Pronájem a správa vlastních nemovitostí.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - kompletní sortiment - materiály pro klempíře, pokrývače: - plechy, žlaby, kolena, rohy, nářadí, spojovací materiály, čela - BRAMAC, CEMBRIT, TONDACH, KM BETA, RANNILA, IKO, JUTA, HPI, ROBEX, FAKRO, VELUX.

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - PVC podlahy - koberce. Práce: - podlahářské.

Společnost Stababed, s.r.o. zajišťuje prodej materiálu pro stavebnictví, demolici, výstavbu příjezdové komunikace a kanalizace, zemní práce, pokládku zámkové dlažby a další.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - zakázkový nábytek - kuchyně na klíč.

Plynoservis Antonín Szkandera se zabývá montážemi a opravami plynových spotřebičů, plynových kotlů, ohřívačů vody i kuchyňských sporáků. Sídlíme v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek. Oprava, servis, montáž, demontáž, plynoservis: - plynové spotřebiče - plynové kotle - ohřívače vody, plynové karmy - plynové sporáky.

Montáž, prodej, oprava, servis - stínící technika: - žaluzie - horizontální, vertikální, venkovní - exteriérové - shrnovací dveře - venkovní, předokenní rolety - interiérové roletky - sítě proti hmyzu - garážová vrata - markýzy.

Firma REMYS-STAV se sídlem v Praze se již od roku 1993 zabývá zednickými a stavebními pracemi a také nabízí služby hodinového manžela. Nabízíme vám zednické a stavební práce, opravy fasád včetně památkových, betonáže, rekonstrukce staveb a také bytových jader. Dále se zabýváme pokládkou zámkové dlažby od přípravy terénu až po zapískování a také ...