Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výroba, prodej: -dřevěná okna, dveře.

Provádění staveb Stavby rodinných domů Kamenné zdi, ploty Zemní práce

Služby: -vázání pohřebních věnců a kytic. Prodej: -květiny -hnojiva -keramické obaly.

Prodej: -pěnový polystyren-standartní, fasádní, XPS, samozhášecí -zateplovací systémy pro zateplení plášťů budov -asfaltové pásy-střechy, zemní izolace, radon -tepelné a protipožární izolace ROCKWOOL -fasádní a interiérové barvy -stavební chemie -sanace objektů -kotevní technika. -vnitřní a vnější omítky.

Prodej - fasádní barvy - lepidla, tmely - laky, lazury, mořidla - stříkací technika

Společnost COOP THERM spol. s r.o. sídlící v Jindřichově Hradci nabízí svým zákazníkům již 30 let ucelené služby v oboru měření a regulace tepla a teplé i studené vody. Provádíme montáže měřičů tepla, vodoměrů, centrálních odečtových systémů i patních měřičů teplé vody (TV). Mezi naše další služby patří také odečty a rozúčtování nákladů a ...

Výroba, prodej, montáž: -střešní lišty, parapety a atypické klempířské prvky -okapové systémy, plechy, střešní tašky, šindele a jiné lehké střešní krytiny, střešní latě, podstřešní fólie, střešní okna -klempířské lišty.

kuchyňské studio: 3d návrh, zaměření, doprava, doručení montáž nábytku prodej: kuchyně, obývací pokoje, vestavěné skříně, nábytek na míru Klíčová slova: kuchyně, Liberec, nábytek, na míru, skříně, doprava, doručení, montáž

Firma Stanimir Zarkov Siderov se sídlem v Praze se zabývá kovovýrobou na zakázku dle požadavků zákazníka. Součástí naší činnosti je především výroba ocelových konstrukcí, ocelových zábradlí, kovaného nábytku, kovaných mříží a bran, a další. Dále nabízíme také úklidové služby, jako jsou například úklidy domácností nebo nebytových prostor.

-Sklenářské práce, rámování a paspartování -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, truhlářská výroba. Výroba na zakázku - okna, dveře, vrata.

Železářství. Distribuce, prodej: -stavební a nábytkové kování -spojovací materiál -ruční a elektrické nářadí -kliky -zámky.

Prodej, dodávka: -skupina výrobků Aco Market -liniové odvodňovací systémy a prvky pro dům -plastová okna -sklepení, do výrobních hal, pro veškeré použití -sklepení světlíky, anglické dvorky -špaletové rámy z polymerbetonu -drenážní systém budov OPTI DRAN -plastové okapní systémy PLASTMO -okapy z plastu. Stavebniny: -stavební ...

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.

AquaOsmotic s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej a servis přístrojů pro přípravu demineralizované vody.

Petra Holasová se zaměřuje na prodej oblečení, obuvi, bytového textilu, galanterie a bižuterie.

Výroba: -zámečnictví -vrata z ocelových trubek a profilů -ozdobné brány, branky, kovové dveře -mříže na okna, dveře i balkony.

Osvětlovací technika pro film, televizi a video, spotřební materiál, stativová a gripová technika, světelné zdroje.

Představujeme Vám firmu SIROX Jiří Miček z Prahy, která svoji činnost zaměřila na prodej a realizace plechových střešních systémů. V rámci služeb se věnujeme opravám a rekonstrukcím střech a interiérů. Svým zákazníkům pomáháme s realizacemi střešních systémů včetně plechové falcované krytiny až po plechové tašky, boko, klik i klasické pálené a ...

Okrasná školka, zahradnictví. Pěstování, prodej: - okrasné dřeviny, stromky, keře (listnaté, jehličnaté), jehličnany - pnoucí, vřesovištní růže. Projekce, realizace: - sadové úpravy - rodinné zahrady - výsadba dřevin - údržba veškerých prostranství.

Dodáváme a montujeme interiérové dveře a kompletní systém PORTA v regionech Cheb, Aš, Sokolov, Karlovy Vary, Mariánské Lázně Františkovi Lázně.