Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Představujeme Vám firmu Česká solární, s.r.o., která svoji činnost zaměřila na instalace fotovoltaických elektráren na klíč. Předně se specializujeme na nepřetržité dodávky a instalace FVE. V rámci služeb rádi poskytneme odborné informace, poradenství, rychlé dodávky, čisté instalace, revize a dlouhodobý servis. Solární systémy pro rodinné ...

Kamil Pásek se zaměřuje na pěstování, sbíraní a prodej masožravých rostlin.

Prodej obráběcích nástrojů a příslušenství k obrábění, vrtání, frézování, soustružení, upínání, měření a ruční nářadí. Distribuce a prodej sortimentu firmy SARTORIUS Werkzeuge a dalších výrobců.

Hlavní činností společnosti 2XCHB je servis chladicích a mrazicích zařízení, stavba chladicích a mrazicích boxů, dodávka a montáž klimatizací a tepelných čerpadel a výroba nerezových chladicích vitrín a pultů. Profesionální servis 365/24 vám zajistí 7 plně vybavených servisních vozidel a vyškolených techniků.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -keramika. Služby: -aranžování, aranžmá ze suchých květin -vazba svatebních, smutečních kytic -příležitostná vazba.

Firma Břetislav Matějíček kompresory s.r.o., se sídlem v Polné, nedaleko Jihlavy na Vysočině, se zaměřuje na opravy, servis a diagnostiku kompresorů, i průmyslových, a chladících zařízení. Kompresy se závažnější závadou demontujeme a provedeme jejich repasi.

Koupelny na klíč. Kompletní dodávka a montáž: -rozvody vody, odpadů, topení -elektroinstalace -vzduchotechnika -zednické práce -sárdrokarton -truhlářské práce -obklady dlažby -sanitární keramika -revize, tlakové zkoušky.

Domácí dílna - profi a hobby - nářadí, čerpadla a vodárny, dílenské vybavení, zahradní technika, kompresory, nabíječky, svářečky, žebříky.

Bytové studio. Prodej: - bytový textil: - záclony, závěsy - podlahoviny: - koberce v metráži i kusové - PVC - laminátové a dřevěné podlahy - garnýže. Šití, úpravy: - dekorační textil - koberce. Podlahářské práce. Možnost pokládky podlah.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady a dlažby -lepící a spárovací tmely a lišty -vany -sprchové kouty -vodovodní baterie -koupelnové doplňky a keramika -teplovzdušné krby a topeniště. Montáž, realizace, pokládka, položení: -obkladů, obkladač -dlažeb, dlaždič. Rekonstrukce, přestavba: -bytová jádra, bytových ...

Architektonický návrh, dodávka na klíč prodej, montáž, stavba: -nízkoenergetické a pasivní stavby a interiéry -hrubé stavby ze stavebního systému VELOX -základy, nosné obvodové zdivo, nosné příčky, stropy, věnce, opěrné zdi, protihlukové stěny, hotová bednění, nástavby pro rekonstrukce -zateplení - fasády, podkroví ...

Odborné podlahářství - pokládka, montáž, servis a vyrovnání a úprava povrchu před položením podlahy. Poskytujeme i poradenství a zaměření. Postaráme se i o demontáž starých podlahových krytin. Staráme se i o údržbu. Prodej podlahových krytin.

Prodej, dodávka řezané, suché i pokojové květiny. Vážeme svatební kytice a smuteční vazby.

Výroba, práce: -truhlářství -kuchyňská linka -vestavná skříň, skříně -postele -posuvné dveře na míru -nábytek na míru dle požadavků zákazníka -kompletní dodávku a montáž nových dveří a zárubní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodo, topo, plyn -instalační materiál: -měděné, plastové, pozink trubky včetně tvarovek -kotle, radiátory, ohřívače TUV -topidla, sporáky, tlakové nádoby -armatury, odpady, hadice -domácí vodárny -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací ...

Obrovský výběr cibulovin. Prodeji květin, realizacím a projektováním zahrad se věnujeme od roku 1995. Žijeme květinami a snažíme se dodávat co možná nejkvalitnější cibuloviny a sazenice květin.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Naše firma se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi, především však neřízenými zemními protlaky. Dále také nabízíme terénní úpravy, přípravné a dokončovací práce pro stavby, vrtání plotových sloupků a další. Realizujeme také výkopy pro zahradní jezírka, přípojky (voda, topení, plyn, elektro, kanalizace), okopávání vlhkých domů a nebo ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Pavla Holcmanová provozuje zahradnictví a prodává různé druhy květin.

Zahradní architektura: - projekce a realizace sadovnických úprav - řez a ošetřováni keřů, stromů, živých plotů - ořez stromů horolezeckou technikou - pokládání travního koberce - prodej okrasných rostlin.

Služby: -okrasných zahrad, výsadbu a rekonstrukci zahrad, rostlin, trávníků, zeleně, dřevin -úpravy terénů -stavbu skalek -zahradní stavby -sadové úpravy -dovoz rostlin.

Prodej a servis zemědělské techniky: -zemědělské stroje.